Akıllı Tahtalara Flash ile çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Akıllı tahtalara güncelleme yaptılar ve flash olmadan çalışmıyor flash derken içindeki yazılımla çalışıyor bunu nasıl geçebiliriz ?

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Geçemezsin flash'ın içindeki yazılıma RAT veya Logger yedirmen gerekli ki bu çok riskli yakalanırsan hapis cezası var.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Geçmenin İmkanı Yok Aynısı Bizde Vardı Flash İstiyodu Tek Yolu Rat Yedirmen Buda Riskli Yakalanırsan FBI Open The Door

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
kardeşim bunun RAT yedirmen gerekli bunu da yapman yasak
sana tavsiyem o şekilde kalsın

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bizde de var programı buldum yaptım hala da var bende program ama yakalandım ve tutanak yedim. :) yapması zor değil.

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yapamazsın. Veya yapıp ceza alırsın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
rat atman lazım fakat ratı exe olarak dırek şap dıe atma rat ı cryptle duckdns adresının ısmınle bı alakası olmasın yapabılıyorsan duckdns kaydını ınternet kafeden al ratı olustururken psıphon ac veya logsuz vpn kullan ratı flash bellegıne yukle flash bellek yolu ile tahtaya yukle tahtaya yukledıkten sonra flash bellegı cıkar ve flash bellekdekı rat ı sil akıllı tahtada çalıştır ve sonra ratı sıl gerı donusum kutusundanda temızle ratı fakat bıldıgım kadarıyla akıllı tahtada reset atıldıktan sonra otomatık olarak hızmetler baslangıc kısmını kendısı temızlıyor. not: bilgi amacıyla yazılmıştır.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Lisedeki 100'e Yakın Akıllı Tahta'dan Sorumluyum format vs işlerini ben ve 2 arkadaşım yapıyoruz client kurucu kullanıyoruz yani flashlar'da var ve şifre meb tarafından müdür'lere dağıtılıyor erişmen zor :)

NOT: Client ve şifreyi flash'a boot edersen bulduktan sonra açabilirsin
NOT2: veya tahta açıkken farketmeden gerekli uygulamalar'la yapabilirsin fakat sadece tek seferlik olur bidakine tekrarlaman gerekicek :)

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Direk Disiplin , Para cezası yersin. Yapmaya gerek yok.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bizde geçen yıl uygulamaya başlamışlardı tahta bazen açılıyodu yinede

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben Geçmiştim Rat Yedirmeden Ama Hoca beni Yakaladı Nerdeyse Okuldan atılıyodum YApmamanı tavsiye etmem

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence riske gireceğine direk okula laptop götür daha az riskli olur :brainfree:

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bızım bılısım hocası tahtaya format attı flashsız acılıyor artık

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ya harbiden bizdede var hocanın flashıyla anca giriyoruz tahtaya şöyle flashın içindeki şeyleri görsek birşeyler yaparız belki

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bir hocayla aranı iyi tut zaten ne zaman istersen verir :D

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
-hiçbir sistem güvenli değildir.

Bu sözü kendime felsefe olarak benimsemişimdir. Her zorlandığım, takıldığım yerde bu söze güvenerek kendimi daha da fazla zorladım. Sonuçta Tanrı'nın yarattığı şeyler dışında dünyadaki her şeye insan eli değmiştir. Doğal olarak bir insanın ürettiği bir yazılımı bir insanın kırması çok da zor değil diye tahmin ediyorum. Yüksel ihtimalle USB içerisine yazdırılan şifreli bir dosya var. tahtadaki program bu dosyayı açıp içerisindeki bilgileri okuyor ve öğretmen adıyla birlikte tahtaya erişim izni veriyor. En zor yoldan bu dosyanın nasıl şifrelendiğini, algoritmasını çözüp aynı şekilde bir dosya oluşturup deneyebilirsin. En basit yoldan ise azıcık toplum mühendisliğini kullanarak tahtayı öğretmenine açtırabilirsin :thinkie:

Üye
7 HİZMET YILI
Dikkatli olmak lazım sen tahtayı açarken görülünce illaki laf olur. Sonra donanımda bi sıkıntı olursa sana kitlerler masrafını bu bozdu diye hiç kurcalamamak gerek bence böyle şeyleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...