Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rat atman lazım fakat ratı exe olarak dırek şap dıe atma rat ı cryptle duckdns adresının ısmınle bı alakası olmasın yapabılıyorsan duckdns kaydını ınternet kafeden al ratı olustururken psıphon ac veya logsuz vpn kullan ratı flash bellegıne yukle flash bellek yolu ile tahtaya yukle tahtaya yukledıkten sonra flash bellegı cıkar ve flash bellekdekı rat ı sil akıllı tahtada çalıştır ve sonra ratı sıl gerı donusum kutusundanda temızle ratı fakat bıldıgım kadarıyla akıllı tahtada reset atıldıktan sonra otomatık olarak hızmetler baslangıc kısmını kendısı temızlıyor. not: bilgi amacıyla yazılmıştır.
Lisedeki 100'e Yakın Akıllı Tahta'dan Sorumluyum format vs işlerini ben ve 2 arkadaşım yapıyoruz client kurucu kullanıyoruz yani flashlar'da var ve şifre meb tarafından müdür'lere dağıtılıyor erişmen zor
NOT: Client ve şifreyi flash'a boot edersen bulduktan sonra açabilirsin
NOT2: veya tahta açıkken farketmeden gerekli uygulamalar'la yapabilirsin fakat sadece tek seferlik olur bidakine tekrarlaman gerekicek
Bu sözü kendime felsefe olarak benimsemişimdir. Her zorlandığım, takıldığım yerde bu söze güvenerek kendimi daha da fazla zorladım. Sonuçta Tanrı'nın yarattığı şeyler dışında dünyadaki her şeye insan eli değmiştir. Doğal olarak bir insanın ürettiği bir yazılımı bir insanın kırması çok da zor değil diye tahmin ediyorum. Yüksel ihtimalle USB içerisine yazdırılan şifreli bir dosya var. tahtadaki program bu dosyayı açıp içerisindeki bilgileri okuyor ve öğretmen adıyla birlikte tahtaya erişim izni veriyor. En zor yoldan bu dosyanın nasıl şifrelendiğini, algoritmasını çözüp aynı şekilde bir dosya oluşturup deneyebilirsin. En basit yoldan ise azıcık toplum mühendisliğini kullanarak tahtayı öğretmenine açtırabilirsin
Dikkatli olmak lazım sen tahtayı açarken görülünce illaki laf olur. Sonra donanımda bi sıkıntı olursa sana kitlerler masrafını bu bozdu diye hiç kurcalamamak gerek bence böyle şeyleri.