mesela bi lol maçında sabahleyin kaç ping oluyor bende ping 200 300 oluyo ben şikayetçiyim ztn geçen ay interneti değiştirdim ttnet kullanıyodum internet yine kötüAkk ile Ping in alakası yok diye biliyorum bende akk yok Ping fazla oluyor bazen
Bende neden ping oluyo o zaman ki ?Akk ile Ping in alakası yok diye biliyorum bende akk yok Ping fazla oluyor bazen
Allaha şükür Duydu sesimizi TTNET!
2018'in başında AKK'nin tamamiyle kalkacağı BTK tarafından resmi olarak duyuruldu zaten. Ancak şuanda AKK'yi tamamiyle kaldıran tek firma Turk.net. Şahsen Kullanıyorum, şuanda aldığım değerler. AKK yok, evden de her yöne 1000 dakika konuşma var ister kullanın ister kullanmayın sabit fiyat. Önerim Turk.net ile görüşüp altyapınızı sorgulayın. Evde yaklaşık 5 cihaz bağlanıyor. Cihazlar aynı anda bağlandığında da hızda gözle görülür bir performans kaybı yaşanmıyor. Yıllarca Turk Telekom'a servet ödemişim onu anladım şuanda piyasada en iyisi Turk.net, diğerleri yanında ya televizyon veriyor yada cihaz kampanyası sunuyor o şekilde müşteriye internet sağlıyor, gerekte yok alın bir Netflix yada Blutv arkanıza yaslanın keyfinize bakın.
Kardeşim orada ms 35 gösteriyor ise senin başka sunucularda 35 olmayacak illa o Türk Telekom sunucusuna gecikmeyi gösteriyor ki sen başka bir sunucuya bağlanırsan bunun bağlanma hızı sunucu hızı falan filan pek bilmiyorum ama onlara da bakıyor diye biliyorum Türkiye de zaten düzgün bir İnternet yok İnsanları soymaktan başka bir şey yapmıyorlar ayrıca senin İnternet de sorun yoktur belki Lol ün sunucularında sorun vardır bilmiyorum daha önce oynamadığım için benim oynadığım oyunlarda genelde Pingim az oluyor ancak İnternet iyi diye ping in iyi olmaz senin ve karşı sunucunun mesafesi ile alakalı diye biliyorum
YA ÇILDIRICAM YA ÇILDIRICAM YA 35 PİNG NE SUPERONLİNEDE 27 TTNET DE NEDEN 35!! ULAN 35 DİYO OYUNDA 40 ALIYOM PİNGİ
şansımı ...*.. kota 200 gb nası doluyo bi lol oynuyorum başka da bişe yok a.*TTNET Kullanıyorum AKK Derdim Yok
Bende akk yok valla ne mutlu bama jdjdnsnsşansımı ...*.. kota 200 gb nası doluyo bi lol oynuyorum başka da bişe yok a.*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?