Aklıma gelmeyen bilgisayarın o anki halini kaydeden program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, eski bilgisayarımda olan bir program vardı ve çok işime yarıyordu. Kısaca programdan bahsedeyim, programı açıyorsun. Bilgisayarının o anki halini kayıt ediyor ve sonra bilgisayarını yeniden başlattığında program o kayıt ettığın haline dönüyor. Bu programı arıyorum, bulan veya bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum o bir program değil. Eğer benim anladığım şey ise sistem geri yüklemesinden bahsediyorsun. Youtube'a sistem geri yüklemesi nasıl yapılır dediğinden binlerce sonuç bulabilirsin. Sistemini kayıt edersin. Diyelim 02.09.2022 tarihini kaydettin diyelim bundan sonraki herhangi bir tarihte sistemi bu tarihe olduğu gibi geri çekersin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yok beyler uygulamaydı bu çok iyi biliyorum defender olarak geçiyordu. uygulamayı açıyordum doğru hatırlıyorsam sadece açmam yetiyodu ama yeniden başlatmada olabilir bilmiyorum. Sonra bilgisayara ne yuklersem ne yaparsam reset attıktan sonra direk eski haline dönüryordu yani uygulamayı açmadanki haline

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim bu konuda sana yardımcı olacak tek program deep freeze dir eskiden kayıt tutmaması için internet cafelerde arka planda cafe plus ile birlikte kulanılırdı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yazdığın açıklamayı tam olarak anlamadım fakat anladığım kadarıyla bir kaç program aklımda daha detaylı anlatabilir misin yardımcı olabilirim belki.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
genelde şirketler de ve internet cafelerde kullanılıyor bypass gibi bişey de ismini unuttum bi internet cafeciye sor bilir.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bahsettiğin programı anlamadım ama internet kafelerde deep freeze diye bir program vardı ne indirirsen indir pc restartlandığı zaman eski haline dönerdi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Deep Freeze, Shadow Defender. İkisinide deneyebilirsinb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...