olabilir aslında teşekkürlerbi kursa vs başlayarak arkadaş ortamı kurabilirsin(belediye kursları vs)
T ile başlayan takılmalık manita bulma uygulamaları var.Arkadaş istiyosan sosyal aktivitelere katıl.Yüzme-vücüt geliştirme-dövüş vs.Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum şu zamana kadar hiç çevrem ortamım olmadı iş okul hayat temposu derken kimseyle arkadaş olamadım bende yalnız bir şeyler yapmak istedim fakat aklıma ne gelse saçma geldi vazgeçtim şu an evde sıkıntıdan sinirden ölücek gibiyim muhabbet edebilceğim çağırıp cafeye gidebilceğim bir tek arkadaşım dahi yok bana yapılabilcek aktivitelerden örnek verebilir misiniz
arkadaş bulma uygulamalarının yarısından çoğunu denedim fıtness yapıyordum bıraktım onudaT ile başlayan takılmalık manita bulma uygulamaları var.Arkadaş istiyosan sosyal aktivitelere katıl.Yüzme-vücüt geliştirme-dövüş vs.
çıkıyorum kafeye gidip bi kahve içip dönüyorum geridışarı çıkarak başla dostm
yok be geçen kahve aldım gittim bi kızın yanına size bi kahve ısmarlayabilir miyim dedim geri çevirdi 2 bardak kahveyi kendim içtimbu esnada belki oralarda biriyle muhabbet açabilirsen çoğu insan olumlu geri döner bence
Post automatically merged:
çekingen olmamak gerekiyor sonra domino etkisi şeklinde ilerler
yok ki olsa keşkeManita yapıp beraber takılabilirsiniz
askere gidicem brom 3 hafta sonra o yüzden çıktım iştençalısmaya başla kanka yani hayatına bi adım önde başla her zaman para biriktir yatırım yap
büyük ihtimalle icine kapanık biri olduğundan kaynaklı olabilir dediğin şeyler bahane çünkü, bu sorununu aşıp sosyaleşmeye çalış topluluk alanlarında aktif olup canlı durursan başarabilirsin diye düsünüyorumMerhaba arkadaşlar 23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum şu zamana kadar hiç çevrem ortamım olmadı iş okul hayat temposu derken kimseyle arkadaş olamadım bende yalnız bir şeyler yapmak istedim fakat aklıma ne gelse saçma geldi vazgeçtim şu an evde sıkıntıdan sinirden ölücek gibiyim muhabbet edebilceğim çağırıp cafeye gidebilceğim bir tek arkadaşım dahi yok bana yapılabilcek aktivitelerden örnek verebilir misiniz
Tazminatını aldın mı peki ?yok be geçen kahve aldım gittim bi kızın yanına size bi kahve ısmarlayabilir miyim dedim geri çevirdi 2 bardak kahveyi kendim içtim
yok ki olsa keşke
askere gidicem brom 3 hafta sonra o yüzden çıktım işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?