Çözüldü akwjfv.exe çalışmayı durdurdu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hileyi inject ettikden sonra akwjfv.exe çalışmayı durdurdu bu hatayı alıyorum sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
antivirüs açık kalmıştır dostum kapatıp tekrar dene , eğer olmazsa çerezleri sıfırla ve UI'yi sil-yükle yap

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum temp %temp% prefetch ve son olarak recent temızle pc yenıden baslat virus programı kapat ve tekrar dene sorunun cozulecektır buyuk ıhtımalle

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Hangi hileyi inject etmeye çalışıyorsan o hile için gerekli olan programları kur.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, sorununuzun sebebi desteklenmeyen bir windows sürümü kullandığınızdan kaynaklanıyor olabilir. Lütfen doğru bilgi aktarımı yapabilmem adına windows sürümünüzü kontrol edip bana iletin.

Windows sürüm kontrolü nasıl yapılır?
Win + R yaparak çalıştırı açın ardından "winver" yazarak çıkan kısmın fotoğrafını burdan gönderin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selamlar, sorununuzun sebebi desteklenmeyen bir windows sürümü kullandığınızdan kaynaklanıyor olabilir. Lütfen doğru bilgi aktarımı yapabilmem adına windows sürümünüzü kontrol edip bana iletin.

Windows sürüm kontrolü nasıl yapılır?
Win + R yaparak çalıştırı açın ardından "winver" yazarak çıkan kısmın fotoğrafını burdan gönderin.
windows 10 sürüm 1511

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...