Ben şimdi o özelliklerini saydığım pc yi aldım diyelm minecraft çekicem diyelim 1000 fps alıyorum varsayalım oyunda video çekmeyi denesem kaç'a kadar düşer?Knk Kasmaz Dert Etme
Knk Dolar Uçtu Şimdi Alma Önce O Kullandığın Ayara Göre Değişir Belki BilememBen şimdi o özelliklerini saydığım pc yi aldım diyelm minecraft çekicem diyelim 1000 fps alıyorum varsayalım oyunda video çekmeyi denesem kaç'a kadar düşer?
peki video çekmeye kalkışsam cs go ve pubg de fpsm kaça kadar düşer veya kasarmı?Buna benzer bir sistem arkadaşım toplamıştı . 1 ay olmuştur toplayalı . Onun pc 3500 tl civarı tutmuştu . CSGO da lobide 600 oyunda 300 fps alıyor
Pubg de rahat oynuyor ort ayarlarda 80-100 fps . İnşallah kazasız belasız toplarsın . Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle
arkada skype/discord/ts gibi konuşma programları açık olup csgo da video çeksen 100 ün altınadüşmeşsiz . Zaten 60 fps den sonrası fazla önemli değil 40 ın altında drop yer 60 ve üstü kasmaz . Pubg'de de 60 fps in altına düşeceğini sanmıyorum .peki video çekmeye kalkışsam cs go ve pubg de fpsm kaça kadar düşer veya kasarmı?
Aslında arkadaş doğru diyor sen bunun MHz si yüksek olandan 16gb ram yapsan 2-3 yıl boyunca çıkacak oyunları rahat çalıştırırsın diye düşünüyorum4 GB ekran kartı var ama ram niye az ki? O pc için en az 16 olsa iyiydi. 8 az geldi bana, oyun çok yiyecek malum.
Arkadaş Haklı o Kadar Uğraşmışsın 2500 Mhz li k 16 GB Ram İle Çok Daha İyi Sonuç Elde Edersin Ayrıca Canlı Yayınlarda Tek Derdin İnternet Hızı Olur4 GB ekran kartı var ama ram niye az ki? O pc için en az 16 olsa iyiydi. 8 az geldi bana, oyun çok yiyecek malum.
Dostum şuan euro da dolarda düşüşlerde bence yükselmeden almalıyımAlma bence dolar çoğ yüksek yaniğğ alma derim
Sen bilirsinDostum şuan euro da dolarda düşüşlerde bence yükselmeden almalıyım
önerin için teşekkürler dostum peki ben hep vi deo çekceğim için bana i7 yimi önerirsin yoksa AMD Ryzen 1500x 3.6 ghz yimi?Bu sistem herhangi bir sorun yaratmaz fakat dolar bu halde iken alman sana zarar olarak geri dönecektir.Biraz sabredip doların düşmesinden sonra alman senin için daha karlı olacaktır.
o konuda hakkında ne desem yalan olur kesin bir bilgim yokönerin için teşekkürler dostum peki ben hep vi deo çekceğim için bana i7 yimi önerirsin yoksa AMD Ryzen 1500x 3.6 ghz yimi?
Tamamdır sağolasıno konuda hakkında ne desem yalan olur kesin bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?