Onaylı Üye
fiyatını hak etmediğini herkes biliyor 1 sene önce ki fiyatını belki hak ediyordur ama şu an hak etmiyor hiç bir ekran kartı da hak etmiyorFiyatını haketmiyor :/
İnternetten aldığın yorumu anlayabilmek için sanırım 100 defa okudum aynı cümleyi. Sana tavsiyem sen bir daha o siteye girme, zaten verdiği fiyata bakarsak abimiz sanırım 8-9 sene geriden geliyor.şu an piyasa kan ağlıyor oyun falan oynayacaksan biraz zorlar ama açar 1650ti önerebilirim 300 tl daha fazla verirsin %30 daha fazla performans alırısın.
internetten alınmış bir yorum: dostum gerçegi söyledim bu paralara zaten gidip sıfır bu 2 çöpten daha iyi rx 570 varken niye bunlara bakıyorsun hatta 1200 tl ye 8 gb rx 580 varken onu anlamıs degilim bu baktıgın kartlarda 1300 1400 arası. (2 çöp dediği ekran kartları 1050ti ve 1650ti)
Şuan o ekran kartı fiyatı:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
internetten alıntıladığı adam sanırım ethereumun yükselmesinden dolayı miningciler stokları tükettiğini bilmiyor yeni kartlar kolayca üretilebilir ama silikon sıkıntısı çekiliyorİnternetten aldığın yorumu anlayabilmek için sanırım 100 defa okudum aynı cümleyi. Sana tavsiyem sen bir daha o siteye girme, zaten verdiği fiyata bakarsak abimiz sanırım 8-9 sene geriden geliyor.
alış veriş sitesinde ekran kartının fiyatına baktığımda gördüm normal bir alış veriş sitesi yorum 2019 yılına aitİnternetten aldığın yorumu anlayabilmek için sanırım 100 defa okudum aynı cümleyi. Sana tavsiyem sen bir daha o siteye girme, zaten verdiği fiyata bakarsak abimiz sanırım 8-9 sene geriden geliyor.
alış veriş sitesinde ekran kartının fiyatına baktığımda gördüm normal bir alış veriş sitesi yorum 2019 yılına ait herhangi bir forumdan almadım yaniinternetten alıntıladığı adam sanırım ethereumun yükselmesinden dolayı miningciler stokları tükettiğini bilmiyor yeni kartlar kolayca üretilebilir ama silikon sıkıntısı çekiliyor
arkadaş hangi forumdan alıntıladıysa girmesin o foruma
anladımalış veriş sitesinde ekran kartının fiyatına baktığımda gördüm normal bir alış veriş sitesi yorum 2019 yılına ait
alış veriş sitesinde ekran kartının fiyatına baktığımda gördüm normal bir alış veriş sitesi yorum 2019 yılına ait herhangi bir forumdan almadım yani
haklı 1650 ti daha iyi ama 1660 ti bulursan yaşadınşu an piyasa kan ağlıyor oyun falan oynayacaksan biraz zorlar ama açar 1650ti önerebilirim 300 tl daha fazla verirsin %30 daha fazla performans alırısın.
internetten alınmış bir yorum: dostum gerçegi söyledim bu paralara zaten gidip sıfır bu 2 çöpten daha iyi rx 570 varken niye bunlara bakıyorsun hatta 1200 tl ye 8 gb rx 580 varken onu anlamıs degilim bu baktıgın kartlarda 1300 1400 arası. (2 çöp dediği ekran kartları 1050ti ve 1650ti)
Şuan o ekran kartı fiyatı:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?