Dostlarım godaddyden alan adı satın aldım bir arkadaşa güvenerek. Bana yardımcı olacaktı yarı yolda bıraktı gamsız. Her neyse şimdi nasıl sitemi aktifleştireceğim? Bir bilgim yok, hazır bir kodlar vardı. Onları düzenleyip aktifleştirecektik, yalan oldu. Nasıl yapabilirim?
bir şey almadan bi ara siteyi açtı kullanıılıyordu eksikleri tamamlayacaktı çocuk cevapv ermiyo şimdi de siteye ulaşılmıyor 2 gün önce ulaşılıyodu site sadece alan adı aldım
Öncelikle bir sağlayıcıdan web hosting hizmeti satın alacaksın. Sana bir panel veya bir ftp dosyası erişimi verecekler. Ftp dosyasının ana dizinine site dosyalarını attığında index.html dosyasını ana sayfa olarak kabul edip otomatik olarak domaine girdiğinde siteyi açacaktır. Eğer aldığın yer sana cpanel gibi bir panel verdiyse file manager üzerinden dosyalarını dizine atman gerekiyor. Attığında site otomatik olarak aktifleşecektir.
Öncelikle bir sağlayıcıdan web hosting hizmeti satın alacaksın. Sana bir panel veya bir ftp dosyası erişimi verecekler. Ftp dosyasının ana dizinine site dosyalarını attığında index.html dosyasını ana sayfa olarak kabul edip otomatik olarak domaine girdiğinde siteyi açacaktır. Eğer aldığın yer sana cpanel gibi bir panel verdiyse file manager üzerinden dosyalarını dizine atman gerekiyor. Attığında site otomatik olarak aktifleşecektir.
Yani Türkiye üzerinde çok mükkemmel diyebileceğim bi hosting hizmeti yok, hepsi birbirinden saçma işler yapıyor. Şu sıralar en çok turhost ile çalışıyorum. Ama baktığında turhost, isimkayıt, isimtescil hepsi aynı. Herhangi birini tercih edebilirsin.