Gather bot arıyorum ore için veya farklı da olur. Onun haricinde de Black markette bot varmış. İtemleri kendi çekip, gidip Black markete satıyormuş. Bununla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi? Bot paralı olsa bile atsanız yeter. Radar veya farklı hack biliyorsanız onu da atabilirsiniz.
Kanka google üzerinden araştırabilirsin bu dediğini eğer hiç bir bilgin yoksa pek bilmiyorum ama rus sitelerinde satışı oluyor bu tarz oyunların oraları araştır
Kanka google üzerinden araştırabilirsin bu dediğini eğer hiç bir bilgin yoksa pek bilmiyorum ama rus sitelerinde satışı oluyor bu tarz oyunların oraları araştır
Albionu aktif oynuyorsan black market botu olmayacağını tahmin edebilirsin kendi alıp gidemez bir rota koysan dahi ölürsün bir anlamı yok zarar sadece.Oyunda aktif bildiğim tek bot balık botu onuda yazarak bulabilirsin
Albionu aktif oynuyorsan black market botu olmayacağını tahmin edebilirsin kendi alıp gidemez bir rota koysan dahi ölürsün bir anlamı yok zarar sadece.Oyunda aktif bildiğim tek bot balık botu onuda yazarak bulabilirsin
black market bot olayi carleon marketten den data projectle fiyatlari çekiyor ( her zaman geçerli degil ) kendisi satiyor bunu yapanlar var ama özel olarak satin aliyolar galiba