şuanda Türkiye de ekran kartları fiyatları düşüyor eski nesil bir ekran kartı almak yerine şuanda 2. el tertemiz garantili kutulu faturalı yeni nesil bir sürü kart var uygun fiyatlı örnek olarak 6600 veya 6600xt
Türkiyede 12.000 tl olan asus rx 580 8gb. Aliexpress'te 2952 tl. acaba gümrük vergisi ile birlikte kaç tl olur ve ürün 150 euroyu geçtiği için gümrüğün el koyma olasılığı var. Almaya değer mi?
Hocam Aliexpress bana pek güvenilir gelmiyor ve ürünün Türkiye ye gelmesi uzun sürüyor bence alma 2. el ekran kartlarının ucuzlayacağını duydum biraz daha bekle
Türkiyede 12.000 tl olan asus rx 580 8gb. Aliexpress'te 2952 tl. acaba gümrük vergisi ile birlikte kaç tl olur ve ürün 150 euroyu geçtiği için gümrüğün el koyma olasılığı var. Almaya değer mi?
Hayır alınmaz. Bazıları sahte bazıları da bizimkisi gibi mining ya da sağda solda aşınmış kartları gönderiyorlar. Her şeyi geçtim vergisi de çok gelir. Bazı satıcılar aliexpress üzerinden direkt vergisiyle fiyatlandırma yapıyor (ödeme kısmında vergi diye bir ibare var) ve her şeyi geçtim o kartın çalışmaması demek senin boşuna vakit kaybın demek. Türkiyede Letgo gibi yerlerden elden veya test ederek almanı öneririm.