Onaylı Üye
Bıçakla teknoloji ürünü birmi? Neyse bu arada ürünün linkini atarsan ona gör bir şey söyleyebiliriz.tabiki alınır ben kelebek bıçak almıstım 1 haftada geldi çokda uyguna
Bu arkadaş dikkatimi çektiBıçakla teknoloji ürünü birmi? Neyse bu arada ürünün linkini atarsan ona gör bir şey söyleyebiliriz.
Anladım hocam sağol peki amazonda fiyat bazında bir karşılaştırma yaparsak bu konu hakkında ne söyleyebilirsinAliexpress ten alınacak bir şeyin garantisi vs. olmuyor, siparişim 2 aydır kargoda sözdealiexpress yerine amazonu tercih ederim şahsen. Ürün amazonda bulunuyorsa amazondan sipariş et 2 aydır beklediğim kargonun üstüne 6 tane sipariş verdim hepsi verdiğim hafta içinde teker teker teslim edildi amazon tarafından.
NOT: aliexpress ten alacağın ürünler satıcıya bağlıdır, aliexpress bünyesine değil.
Amazon aliexpress e göre biraz daha tuzlu ama garanti ederim ki aliexpress ile kıyaslandığında arasında gönderim şekli olarak da fark etmekte.Anladım hocam sağol peki amazonda fiyat bazında bir karşılaştırma yaparsak bu konu hakkında ne söyleyebilirsin
Hocam ürün hakkında kimse yorum yapmamış, eğer aliexpress gibi yerlerden alışveriş yapacaksanız bolca yorum yapılan ve yorumlarda resmi olan, yani teyitlenmiş olmasına dikkat edin, bu ürünün hiç yorumu yok tavsiye etmem yani.Bu arkadaş dikkatimi çekti
TRY 96.90 51%OFF | Aydınlık oyun mekanik klavye 87 tuşları RGB LED aydınlatmalı USB kablolu 1.5M klavye su geçirmez multimedya Tablet masaüstü
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?