Üye
Kardeşim sabahtan beri bakıyorum ama genellikle ingilizce videolar ve yazılar mevcut. Güvenli modda başlatıp internette denilenleri yaptım lakin bir sonuca ulaşamadım spyhunter ve emisoft uygulamalarıda bir işe yaramadıGoogle Alka virüsü yazınca gördüğüm kadarıyla çözümleri var. Bilgisayardan anlamaman kötü çünkü güvenli modda başlatarak belirli işlemlerle virüsü rahatlıkla kaldırabilirdin.
Çözümü var google da hemen çıkıyor.
Format en iyi çözüm fakat kurtarmak istediği ödevler ve fotoğraflar olduğunu söylüyor o yüzden en son çözüm format olmalı.kardeşim o zaman bi format atmayı denesen pekde fena olmaz
Format atmayı bende düşünüyorum lakin verilerimin kayıp olmamasını istiyorum. Benim için gerçekten hem maddi hemde manevi dosyalar varkardeşim o zaman bi format atmayı denesen pekde fena olmaz
Bilgisayarımda windows 8.1 kullanıyorum. Advanced Care System adlı program bilgisayarımda zaten yüklü idi. Pro olarak kullanıyorum. Gerekli taratmayı yaptım fakat bir sonuç alamadımİşletim sistemin Win 8 ve 10 öncesi ise ComboFix ile bir tarama yapmanı tavsiye ederim. Ek olarak Win 8 yahut üstü ise Advanced Care System var indir (ücretsiz lisans key bulman gerekir) onunla bir tarama gerçekleştir ve dosyaların çoğunu onar. Bu iki seçenekten sonra aslında Winrar yöntemi ile genelde uzantılarını değiştirebilir ya da kaynak virüs belirli ise onu Winrar ile arşivleyip yahut ismini değişip silebilirsin (eski bir yöntemdir). İyi forumlar
Bu konu hakkında kapsamlı bir açıklama yapacağım bekleme de kal format atma sakın format ile kalkmıyor bu virüsBilgisayarımda windows 8.1 kullanıyorum. Advanced Care System adlı program bilgisayarımda zaten yüklü idi. Pro olarak kullanıyorum. Gerekli taratmayı yaptım fakat bir sonuç alamadım
Beklemedeyim dostum ilgilendiğin için teşekkür ederimBu konu hakkında kapsamlı bir açıklama yapacağım bekleme de kal format atma sakın format ile kalkmıyor bu virüs
Güvenli modda tarama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım. Malwarebytes adlı program ile de yaptımemsisoft adlı antivirüsü yükleyip tarama yaparmısın?
Senin söylediğin yerde alt ata iki tane yazı var 1. v06YHbhNNHIA4FoWgk8Exu5sTjk6CwEDVSQZ35t1dostum biraz baktımda Personel ID bir dosya varmış galiba virüs bulaşanlarda mı var emin değilim ama bir bak bilgisayarına "En hızlı yöntem C:\SystemID\PersonalID.txt dosyasının içine bakmaktır. Personal ID sonu t1 ile bitiyorsa Offline Key ile şifrelenmiştir ve dosyaların şifresini çözmek mümkün olabilir." eğer offline key ise çözümü olduğu söyleniyor ama online key ise şifreler saldırganın sunucusunda olduğu için bir yolu olmadığı söyleniyor
Bu virüs sistem geri yükleme noktasını siliyormuş çünkü bende öyle olduArkadaşlar aklıma sistem geri yükleme noktası varsa ona döndürmek geliyor bi işe yarıyor mu acaba hiç hayatımda fidye virüsü yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?