Onaylı Üye
tif edilmesi bekleniyor'' yazıyor zaten
knk MHİU yu indirip masaüstüne at şife mh ztn sonra aç onu açtıktan sonra 2 tane mavi yazı gelcek istediğin hilenin üstüne tıklayıp yükle dedikten sonra o kendisi kurulcak
lpreborn başka bir oyun için sanırım. bf1 için soruyorumevet hiçbi sorun yok orada ''aktif edilmesi bekleniyor'' yazıyor zaten öyle olmalı daha sonra winrar'dan lpbreborn'u açıcaksın ve yeni bir dosya açılacak o da yüklendiğinde oyun penceresi bekleniyor diye bir yazı gelecek oyuna giriş yaptığında hile otomatik inject olur
tmm önemli dğeil bütün oyunlarda aynı şekilde yapılıyor dediğim yere girip izle aynısını bf 1 için yapbende Windows 11 22h2 var. bunda hile çalışmıyor mu
Post automatically merged:
bu dediğinin aynısını yapıyorum
yukardaki ekranda kalıyor yine de
lpreborn başka bir oyun için sanırım. bf1 için soruyorum
forumun ana sayfasından sağ tarafta lol lpreborn'a bas hilenin paylaşıldığı yer çıkıcak karşına orada aşağı in youtube videosu var nasıl yapılacağına dair orada herşeyi güzelce anlatmış adminler izlersen sorunun çözülür
tmm önemli dğeil bütün oyunlarda aynı şekilde yapılıyor dediğim yere girip izle aynısını bf 1 için yap
windows 11 desteği bazı sclerde yok windows 10a düşürmeni öneririm yaptığın işlemlerde bir hata yok işlem bekleniyor yerine fetching data yazması lazım win11 olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum win7 ve win8 de desteklemiyor bazı hilelerbende Windows 11 22h2 var. bunda hile çalışmıyor mu
bu dediğinin aynısını yapıyorum
yukardaki ekranda kalıyor yine de
lpreborn başka bir oyun için sanırım. bf1 için soruyorum
dostum hile zaten windows 10'da stabil çalışıyor win 11 'de denenmediği içinbende Windows 11 22h2 var. bunda hile çalışmıyor mu
nasıl yani ücretli midostum hile zaten windows 10'da stabil çalışıyor win 11 'de denenmediği için
çalışmaz zaten win11 yeni bir sürüm olduğu için çoğu hile win11 versiyonu ile entegreli çalışmamakta
ayrıca normal olan üyelerin forumdaki hilelere erişme izni yok dostum
hiç mi çalıştıramadınız benim gibi yoksa çalıştı da kasıyor mu. benim sistem kaldırır sorun olmazBf1'de sıkıntı var bende de aynı sorun eskiden açılıncada acayip işlemci kullanıyor hile ve kasma yapıyor uğraşmaya değmez.
Evet win11de çalışmıyor loader çalışsa bile diğer hileler çalışmayacaktırdostum hile zaten windows 10'da stabil çalışıyor win 11 'de denenmediği için
çalışmaz zaten win11 yeni bir sürüm olduğu için çoğu hile win11 versiyonu ile entegreli çalışmamakta
ayrıca normal olan üyelerin forumdaki hilelere erişme izni yok dostum
Eskiden çalışıyordu şimdi sıkıntısı var.nasıl yani ücretli mi
hiç mi çalıştıramadınız benim gibi yoksa çalıştı da kasıyor mu. benim sistem kaldırır sorun olmaz
yok dostum ücretli degil sadece oyun hileleri ranka bağli çalışıyor rankin normal üye oldugu içinnasıl yani ücretli mi
hiç mi çalıştıramadınız benim gibi yoksa çalıştı da kasıyor mu. benim sistem kaldırır sorun olmaz
Hayır, dostum forumdaki hiç bir hile ücretli değil sadece hilelere erişim için üyelik sistemi var forumda yani bazı hilelere üst düzey üyelik istenebiliyor bunu demek istiyorum üyeliğini geliştirmek istiyorsan forumdaki konulara yorum yazarak katılman gereklinasıl yani ücretli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?