aslında biraz riskli çünkü kendi işinden olmak bu hevesi yerle bir edebilir hiç böyle bir duyumda almadım aslındaİllaki duymuşsunuzdur Almanya’nın havalimanına işçi aradığını. Galiba başvuru işkurdan yapıyormuşuz. Şu anda bir otelde sigortalı olarak garsonluk yapıyorum. İşkurda kaydım aktif. Şu anda ben bu işte çalışmaya devam ederken işkur üzerinden bu yurtdışı işine başvuru yapabiliyor muyum? Yada olayı tümüyle yanlış biliyorsam bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa sevinirim. Şu anda garanti olarak beni alıp almayacaklarını bilmediğim bir iş için maddi gelir kaynağımı kesme gibi bir lüksüm yok. O yüzden buna göre bir çözümü varsa aydınlatabilirseniz sevinirim.
ben de çok araştırdım bunu ama nafile ):İllaki duymuşsunuzdur Almanya’nın havalimanına işçi aradığını. Galiba başvuru işkurdan yapıyormuşuz. Şu anda bir otelde sigortalı olarak garsonluk yapıyorum. İşkurda kaydım aktif. Şu anda ben bu işte çalışmaya devam ederken işkur üzerinden bu yurtdışı işine başvuru yapabiliyor muyum? Yada olayı tümüyle yanlış biliyorsam bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa sevinirim. Şu anda garanti olarak beni alıp almayacaklarını bilmediğim bir iş için maddi gelir kaynağımı kesme gibi bir lüksüm yok. O yüzden buna göre bir çözümü varsa aydınlatabilirseniz sevinirim.
gitsem 3-4 yıl çalışsam burdan pc toplayıp geri gitsem misssssssİllaki duymuşsunuzdur Almanya’nın havalimanına işçi aradığını. Galiba başvuru işkurdan yapıyormuşuz. Şu anda bir otelde sigortalı olarak garsonluk yapıyorum. İşkurda kaydım aktif. Şu anda ben bu işte çalışmaya devam ederken işkur üzerinden bu yurtdışı işine başvuru yapabiliyor muyum? Yada olayı tümüyle yanlış biliyorsam bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa sevinirim. Şu anda garanti olarak beni alıp almayacaklarını bilmediğim bir iş için maddi gelir kaynağımı kesme gibi bir lüksüm yok. O yüzden buna göre bir çözümü varsa aydınlatabilirseniz sevinirim.
I don't have a stable job. I also want a job like you. It's great to go to workİllaki duymuşsunuzdur Almanya’nın havalimanına işçi aradığını. Galiba başvuru işkurdan yapıyormuşuz. Şu anda bir otelde sigortalı olarak garsonluk yapıyorum. İşkurda kaydım aktif. Şu anda ben bu işte çalışmaya devam ederken işkur üzerinden bu yurtdışı işine başvuru yapabiliyor muyum? Yada olayı tümüyle yanlış biliyorsam bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa sevinirim. Şu anda garanti olarak beni alıp almayacaklarını bilmediğim bir iş için maddi gelir kaynağımı kesme gibi bir lüksüm yok. O yüzden buna göre bir çözümü varsa aydınlatabilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?