kız işi daha mantıklı geldi mürsel gibi olabilirsinbenim bildiğim akraban vasıtası ile vatandaş olamıyorsun yukarıda abimizin yazdığı gibi davet gönderirlerse 3 ay kalırsın 3 ay boyunca çalışırsın cebine para geçer ayrıca orda bi kız bulup evlenirsen vatandaş olabilirsin ya da paraya kıyıp bankaya para yatırıp vatandaşlık alabilirsin
3 ay kalıp ne yapacam çalışamadıktan sonra orada kalabiliyorlar bi şekilde sponsor felan olup götüremezlermi ?sana davet gönderebilir 3 ay kalabilirsin ama sen eğer bir suç işlersen amcan işlemiş gibi oda riske giriyor sana güvenirse seni davet eder sende 3 ay kalırsın sonrasını bilmiyorum
3 ay gittiğinde çalışabiliyorsun diye biliyorum3 ay kalıp ne yapacam çalışamadıktan sonra orada kalabiliyorlar bi şekilde sponsor felan olup götüremezlermi ?
bir arkadaş yukarda yazmış 3 ay kalıp çalıştıkdan sonra biriyle evlenip vatandaşlık alabilirsin3 ay kalıp ne yapacam çalışamadıktan sonra orada kalabiliyorlar bi şekilde sponsor felan olup götüremezlermi ?
100bin dolar babam toplicak yardım oluncak yanievet belli bir miktar paran olsun bankanda
100 bin dolara vatandaşlık alırsın bence tabi satıyorlarsa Almanyaya gidip ne iş yapıcaksın yada ne yapmayı düşünüyorsun100bin dolar babam toplicak yardım oluncak yani
O 3ay içinde de evlene bilirsin diye biliyorum hocam, evlendikten sonra zaten direk vatandaşlık alınıyor doğru diyorsun3 ay gittiğinde çalışabiliyorsun diye biliyorum
Post automatically merged:
bir arkadaş yukarda yazmış 3 ay kalıp çalıştıkdan sonra biriyle evlenip vatandaşlık alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?