1 Şub 2016 #1 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Ben AlpBenjamins Hesabım Ban Yemiş sebebini söylerseniz sevinirim TS dende ban atmışsınız lütfen söylerseniz sevinirim
Ben AlpBenjamins Hesabım Ban Yemiş sebebini söylerseniz sevinirim TS dende ban atmışsınız lütfen söylerseniz sevinirim
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #2 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ++++++++++++++
1 Şub 2016 #3 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Banlı falan değil sen neyin kafasını yaşıyon. Bide dün artis artis banlayın falan diyodun şimdi ne oldu.
Banlı falan değil sen neyin kafasını yaşıyon. Bide dün artis artis banlayın falan diyodun şimdi ne oldu.
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #4 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: AlpBenjamins Ban Hakkında ! ErdemMH' Alıntı: Banlı falan değil sen neyin kafasını yaşıyon. Genişletmek için tıklayın ... Erdem abi Chattan birşey yazamıyorum konulara yorum yazamıyorum ? hesaba giriyorda neden ? ve ts dende banlıyım galba bi açarmısınız geliyim ts ye
Cvp: RE: AlpBenjamins Ban Hakkında ! ErdemMH' Alıntı: Banlı falan değil sen neyin kafasını yaşıyon. Genişletmek için tıklayın ... Erdem abi Chattan birşey yazamıyorum konulara yorum yazamıyorum ? hesaba giriyorda neden ? ve ts dende banlıyım galba bi açarmısınız geliyim ts ye
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #5 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ++++++++++ YETKİLİLER YARDIM LÜTFEN Bİ TS BANIMI AÇARMISINIZ
1 Şub 2016 #6 suratsızadam S Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 84 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI yerinde olmuş
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #7 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI GÜNCEL+++
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #8 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: AlpBenjamins Ban Hakkında ! suratsızadam' Alıntı: yerinde olmuş Genişletmek için tıklayın ... Dostum Sizin Benimle Derdiniz ney ? Benim size karşı bir hakaretim oldumu agzımdan kötü söz çıkdımı sizin arkanızdan birşeymi dedim bir söyleseniz
Cvp: RE: AlpBenjamins Ban Hakkında ! suratsızadam' Alıntı: yerinde olmuş Genişletmek için tıklayın ... Dostum Sizin Benimle Derdiniz ney ? Benim size karşı bir hakaretim oldumu agzımdan kötü söz çıkdımı sizin arkanızdan birşeymi dedim bir söyleseniz
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #9 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: AlpBenjamins Ban Hakkında ! suratsızadam' Alıntı: yerinde olmuş Genişletmek için tıklayın ... Dostum Sizin Benimle Derdiniz ney ? Benim size karşı bir hakaretim oldumu agzımdan kötü söz çıkdımı sizin arkanızdan birşeymi dedim bir söyleseniz
Cvp: RE: AlpBenjamins Ban Hakkında ! suratsızadam' Alıntı: yerinde olmuş Genişletmek için tıklayın ... Dostum Sizin Benimle Derdiniz ney ? Benim size karşı bir hakaretim oldumu agzımdan kötü söz çıkdımı sizin arkanızdan birşeymi dedim bir söyleseniz
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #10 mertyelll M Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 25 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI +++++++ Lütfen
1 Şub 2016 #11 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Çok uzattın konu kilit.