Beer Pls
Uzman Üye
windows 10 kullanıyorsun galiba bir çok kişi bu sorunu yaşıyormuş ekran kartı diyen var driver güncel değil diyen var ***** minecraft diyen var bunları araştır yap olmazsa yapacak birşey yok heraldeayriyetten oyunu kendim alt a aldıgımda bidaha açamıyorum tıklayınca gelmiyor
vırus bulasmıs olabılırÖncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar tekrardan canımın çekip indirdiğim minecraft oyunu dün hiç bi sorun yokken bugün oyunun içinde sol tık yaptıgımda kendi kendine alt a atıp geri açılıyor çözümünü bulamadım internette yardımcı olabilirseniz sevinirim
tuş kombinasyonunu sıfırla belki yanlışlıkla oynamışsındırÖncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar tekrardan canımın çekip indirdiğim minecraft oyunu dün hiç bi sorun yokken bugün oyunun içinde sol tık yaptıgımda kendi kendine alt a atıp geri açılıyor çözümünü bulamadım internette yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ya bu sorunu yaşayan çok kişi var çözmünü bilseydim söylerim ama malesef şu anlık yok.Öncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar tekrardan canımın çekip indirdiğim minecraft oyunu dün hiç bi sorun yokken bugün oyunun içinde sol tık yaptıgımda kendi kendine alt a atıp geri açılıyor çözümünü bulamadım internette yardımcı olabilirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?