22 Haz 2022 #1 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 18 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI Çoğu oyunda büyük ekran'dan küçük ekrana geçerken sorun yaşamıyorum ama 1 tane oyunda bu sorunu yaşıyorum oyun donuyor bilgisayar donuyor tek çözümü pc kapatmak sebebi sizce benimle alakalı mı yoksa oyunla alakalı mı ? nasıl çözebilirim
Çoğu oyunda büyük ekran'dan küçük ekrana geçerken sorun yaşamıyorum ama 1 tane oyunda bu sorunu yaşıyorum oyun donuyor bilgisayar donuyor tek çözümü pc kapatmak sebebi sizce benimle alakalı mı yoksa oyunla alakalı mı ? nasıl çözebilirim
Çözüm T T Teodora 23 Haz 2022 Merhaba, Oyunlarda penceresiz tam ekran modunu kullanırsan sorun çözülecektir.
22 Haz 2022 #2 Wikiforzed W Onaylı Üye Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 5 Yaş 24 3 HİZMET YILI Oyunun çözünürlüğünü masaüstü çözünürlüğünle aynı tut sana tavsiyem budur hem gecikme olmaz alt tab atarken falan donmada olmaz. Oyla 0 Olumsuz oyla
Oyunun çözünürlüğünü masaüstü çözünürlüğünle aynı tut sana tavsiyem budur hem gecikme olmaz alt tab atarken falan donmada olmaz.
23 Haz 2022 #3 Teodora T ワイフ Seçkin Üye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 570 Çözümler 213 Tepki puanı 144 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Merhaba, Oyunlarda penceresiz tam ekran modunu kullanırsan sorun çözülecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm