HDMİ TO VGA kullanman bi dezavantaj bu sorun yaşatıyor olabilir çünkü bende yeni monitör aldıım ondan önce dönüştürücü kullanıyodum aynı sorunun siyah beyaz yapan hali vardı Tahminimce Dönüştürücüden kaynaklı dostum.Selamlar arkadaşlar.
Yakın tarihte ufak bir bütçe ile bir sistem topladım
İntel Core i5 3570k İşlemci
Sapphire R9 270x Ekran Kartı
Kingston 8 GB 1600 MHz Ram
120 GB SSD
500 GB HDD
Asus P8H61-M LX Anakart
İşletim sistemi AtlasOS
Ama ekran kartımı taktıktan sonrasında ALT+TAB, FN+F8(Müzik değiştirme) gibi işlemler yaparken ekran saniyelik olarak mavileşiyor.
Zaten aşağıda da ek olarak bir video bıraktım, bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Edit: Kartı HDMI TO VGA ile kullanıyorum ve Sürücüler Güncel
Dönüştürücüsüz denedim durum halen aynı devam ediyorÇok yüksek ihtimalle dönüştürücü kaynaklı ancak Windows ayarlarından HDR ayarı açıksa kapatmayı deneyebilirsin.
Windows üzerinden hdr ayarlarını kapattın mı?Dönüştürücüsüz denedim durum halen aynı devam ediyor
DenedimWindows üzerinden hdr ayarlarını kapattın mı?
Eminim monitör farklı sistemlerde de denendi bir sorun yokmonitörde badpixel olmadığından emin misin?
Usta konuyu okumadın varsayarak ekran kartımın AMD olduğunu belirtmek istiyorum.Ekran kartı Nvidia mı? eğer Nvidiaysa Driver problemi bir çok kişide benzer sorunlar var. Yüklemediysen son çıkan güncellemeyi yap.
Usta konuyu okumadın sanırım amaDriver problemi bir çok kişide benzer sorunlar var. Yüklemediysen son çıkan güncellemeyi yapmalısın
Pencere modunda bir sorun olmuyor ustaPencere modunu tam ekran ise çerçevesiz yapıp dener misin? Ya da çerçevesiz ise tam ekran yap.
Regedit açın ve bu yolu bulun:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileNotification
Bu adres altında TDL isminde girdi varsa sağ tıklayıp izinler kısmından kendi kullanıcınıza yetki atayın ve TDL girdisini silip Windows'u yeniden başlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?