Herkese İyi Günler..
Arkadaşlar Neon(Eylül) Yaması'nın gelmesi ile birlikte oyun içerisinde kullanmış olduğumuz çoğu "OBJ" bazlı hileler çalışmamaktadır.1 Ağustos'dan bu yana Cheat Engine üzerinden bulduğum tüm pointerlar geçersizdir.Bu sebepten dolayı değerli MemoryHackers üyeleri tarafından yardım talebinde bulunuyorum.ON/OFF Valueleri mevcuttur.
En son pointer bu şekildedir (Çalışmamaktadır) :
VB.Net:
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H84C35, "1566441524") 'AlWays HeadShout On
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H84C35, "1566490672") 'AlWays HeadShout Off
Gencler kiminizde calisiyo kiminizde calismiyo cünki csh obj adresinden size cekilmesini engelliyo anladınız o yüzden kodlama bilgisiyle ancak hepinizde calışır c.e de deyil
Boş yapma,2016 da kayıt olmuşum sen ise bu ay kayıt olmuşsun ..Senin gibi always copy paste yapmıyorum kodları ,gereken bilgiye gayet sahibim..Sadece tek bulamadığım Always HS pointerı , takipçisi değilsin sanırım sırf bunun için kurucu @nader11ndeu Çalışıyor şeklinde Always HS pointer konusu açtı yoğun istek üzerine ayrıyetten senin paylaştığın valueler eski valueler .. Seninkiler çalışsaydı eğer @nader11ndeu senin valueleri aynı şekilde paylaşırdı fakat farklı olanları paylaştı ki eğer cheat engine ile array ile ilgili bilgin mevcut ise pointerı tarattığın zaman valueleri doğru olarak verir ki senin verdiğin pointer ile valueler eşleşmiyor..Bypass obj çekme falan onlar basit işler maksat onca kişinin bulamayıp ,@nader11ndeu son çare olarak kendisinin yardımcı olmak amacıyla konu açması ki ondan iyiyim diyorsan tabii orasını bilemem ..
(İsmin bile random isim keyfi olarak açtığın bariz belli..)