Always HS Pointer Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herkese İyi Günler..
Arkadaşlar Neon(Eylül) Yaması'nın gelmesi ile birlikte oyun içerisinde kullanmış olduğumuz çoğu "OBJ" bazlı hileler çalışmamaktadır.1 Ağustos'dan bu yana Cheat Engine üzerinden bulduğum tüm pointerlar geçersizdir.Bu sebepten dolayı değerli MemoryHackers üyeleri tarafından yardım talebinde bulunuyorum.ON/OFF Valueleri mevcuttur.
En son pointer bu şekildedir (Çalışmamaktadır) :

VB.Net:
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H84C35, "1566441524") 'AlWays HeadShout On

WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H84C35, "1566490672") 'AlWays HeadShout Off

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çalismiyodan kastın ne çünki ilk önce obj korumasını gecmen lazım obj diye buldduyun sey csh oluyor

Üye
6 HİZMET YILI
Çalismiyodan kastın ne çünki ilk önce obj korumasını gecmen lazım obj diye buldduyun sey csh oluyor

Pointer(&H84C35) çalışmıyor demek istemiş
Post automatically merged:

Reis demek istediğini şuan anladım, elinde güncel bypass varsa atabilir misin ve bir de obj koruması nasıl geçilir anlatabilir misin?

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Selâmün aleykum değerli üyeler
Konu açmayı bilmediğim icin Always HS kodunu buradan paylaşıyorum.

AlWays HeadShout
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H84BD5, "1566441904") 'AlWays HeadShout On
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H84BD5, "1566490674") 'AlWays HeadShout Off

(Denenmiştir ve çalışıyor)

Özel kodlama Always HS için Facebook Mehmet Savaş (Fury Hacı) den bana ulaşabilirsiniz. Yardımcı olurum...

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

Bende çalışmıyor ve sende ki valueler eski ,haliyle pointerda..

Üye
6 HİZMET YILI

Dostum pointer ve valueler yeni ve çalışıyor. Objnin bypass edip etmediğini kontrol etmeni tavsiye ederim. Pointer ve value güncel yani
Post automatically merged:

Bir de eğer hileyi wolftü tr icin korkuyorsan wolftü'yü wolftü olarak değiştirmeyi unutma!!

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

Boş yapma,2016 da kayıt olmuşum sen ise bu ay kayıt olmuşsun ..Senin gibi always copy paste yapmıyorum kodları ,gereken bilgiye gayet sahibim..Sadece tek bulamadığım Always HS pointerı , takipçisi değilsin sanırım sırf bunun için kurucu @nader11ndeu Çalışıyor şeklinde Always HS pointer konusu açtı yoğun istek üzerine ayrıyetten senin paylaştığın valueler eski valueler .. Seninkiler çalışsaydı eğer @nader11ndeu senin valueleri aynı şekilde paylaşırdı fakat farklı olanları paylaştı ki eğer cheat engine ile array ile ilgili bilgin mevcut ise pointerı tarattığın zaman valueleri doğru olarak verir ki senin verdiğin pointer ile valueler eşleşmiyor..Bypass obj çekme falan onlar basit işler maksat onca kişinin bulamayıp ,@nader11ndeu son çare olarak kendisinin yardımcı olmak amacıyla konu açması ki ondan iyiyim diyorsan tabii orasını bilemem ..
(İsmin bile random isim keyfi olarak açtığın bariz belli..)

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
arkadaş bu ne always mış böyle, herkes bu konuyu açıyor. paylaşılan point güncel, bendekide aynı
objF726.tmp+84BD5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...