malesef kullanım klavuzu bulunmuyor tablet ikinci el alınmış.Kullanım kılavuzuna baktın mı?
biliyorum normalde bazı tabletlerin anakart kısmında da oluyor hard reset için ama bu çözüm olmadı.Kanka kenarlarinda igne deligi girebilcek sekilde bir bolum yok mu
Pc üzerinden erişim sağlanmıyor android sürüm atılmadı windows sistemi atayım dedim olmadı.rom at başka secenek yok sanırım
Üzgünüm ama cihaza giriş yapamıyorum şifre unutulmuş.Ayarlar sekmesine gir cihaz hakkında kısmı olması lazım en altta telefonu sıfırla var zaten tıkla kendisi yapmaya başlar
Kanka benim dedigim yoksa o zaman bunu dene dicemde sifreyi bilmiyordun demeAyarlar sekmesine gir cihaz hakkında kısmı olması lazım en altta telefonu sıfırla var zaten tıkla kendisi yapmaya başlar
Ayrıntı alabilir miyim acaba sizden ?flash yeri varmı tablette ustad
Post automatically merged:
varsa falsh belleğe bi program yükliceksin ordan da format atacaksın
Biraz araştırdım ve custom rom atabilmem için tablet/telefona erişim sağlamam gerekiyormuş fakat giriş yapamıyorum şifremi unuttugum için farklı bir yöntem var mı önerebileceğiniz şimdiden teşekkür ederim hocam.cihaza cyanogenmod romu yuklenmıs kendi yazılımı diyl o tablet brick olmuş ola bilir yeniden rom yazmak lazım
Hocam O zaman Bilgisiyarcıya yada telefoncuya gönder onlar hallederÜzgünüm ama cihaza giriş yapamıyorum şifre unutulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?