Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
amazon-apple-ürünleri-satacak-768x384.jpg

Merhabalar dostlar. Dünyanın en büyük e-ticaret şirketi olan Amazon Cuma gününden itibaren Apple ürünlerini resmi olarak satışa sunacak. Yapılan anlaşmaya göre Amazon, Apple'ın son cihazları olan iPhone XR, XS, iPad Pro, 4. nesil Watch'ları sitesi üzerinden satabilecek. Bu ürünlerin yanı sıra Apple imzalı Beatskulaklıklar da yine site üzerinden kullanıcılara sunulacak fakat Mac'ler hakkında bir bilgi bulunmamakta dostlarım. Şimdilik sadece ABD; İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Japonya ve Hindistan ülkelerinde satışa sunulacak. 3.Parti kişilerin satışda olan Apple ürünleri Amazon tarafından kaldırılacak. Sadece Apple satış sertifikası sahibi olanlar Apple ürünleri satabilecek.

Tony Stark Kurtarıcınız Olacak!
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
E Oda İyi Be Abi.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Amazon'un fiyatları çok pahalı normalden çok daha pahalı satıyorlar apple zaten kazık bide amazondan alırsak vay halimize zaten apple almam ben herşeyi dert

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Amazon'un fiyatları çok pahalı normalden çok daha pahalı satıyorlar apple zaten kazık bide amazondan alırsak vay halimize zaten apple almam ben herşeyi dert
Apple kullanıyorum hiçbir derdim olmadı telefonu servise gönderdim destek ekibi servisten gelene kadar tam tekbir benimle ilgilendi özel iletişimde bulunarak

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Apple kullanıyorum hiçbir derdim olmadı telefonu servise gönderdim destek ekibi servisten gelene kadar tam tekbir benimle ilgilendi özel iletişimde bulunarak
Katılıyorum. Kuzenimin İpad'ini ben göndermiştim servise her anına kadar bilgilendirme yaptılar. Ben o servis konusunda Apple gibi başka hiçbir firma tanımam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...