Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi ben Amazon dan bir gamepad alacağım ama alırsam ne zaman gelme ihtimali var?
Siz aldıysanız en kısa sürede ne zaman geldi? Çünkü evde olmayabilirim olmayacağım dan sıkıntı çıkabilir, Ona göre evde duracağım.
Görüşlerinizi bekliyorum , yorumlar kısmına yazabilirsiniz. NOT:Soru-Cevap kısmına açtım fakat ana sayfaya düşmediği için konuya pek ilgi görülmedi.
kargonun hangi ülkeden çıkdıgına bağlı mesela amerikadan çıkıyorsa 30 35 gün içinde gelir ama pazar günleri kargo şubeleri izinli olduğu
için pazar günü kargo dağıtmaz onuda söyliyim yani <3
Not:gelen kargoyu zaten sana yen yakın ptt şubesine gönderir rahatlıkla yürüme yoluyla 15 dk gibi bir sürede alabilirsin ptt şubeleri
sık oluyor diye biliyorum
amazon.com dan 200 toplam 200 dolarlık ürün aldım 29 martta siparişi verdim 12 nisanda kargo geldi 30 35 gün diyip sallamayalım lütfen
amerikadan geldi bu arada^^
amazon.com dan 200 toplam 200 dolarlık ürün aldım 29 martta siparişi verdim 12 nisanda kargo geldi 30 35 gün diyip sallamayalım lütfen
amerikadan geldi bu arada^^
Eğer süreyle ilgili bir sıkıntınız yoksa o zaman gönül rahatlılığı ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bazen süre beklemediğiniz kadar kısa, ya da beklemediğiniz kadar uzun sürebilir. Hatta ve hatta elinize gelen malın ayıplı olma olasılığı da var. Fakat bahsettiğimiz firma bu gibi durumlarda kullanıcılarını hiçbir şekilde zan altında bırakmıyor / yormuyor. HB & n11 gibi bir toptan satış firmasından daha güvenilir diyebilirim.
Eğer süreyle ilgili bir sıkıntınız yoksa o zaman gönül rahatlılığı ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bazen süre beklemediğiniz kadar kısa, ya da beklemediğiniz kadar uzun sürebilir. Hatta ve hatta elinize gelen malın ayıplı olma olasılığı da var. Fakat bahsettiğimiz firma bu gibi durumlarda kullanıcılarını hiçbir şekilde zan altında bırakmıyor / yormuyor. HB & n11 gibi bir toptan satış firmasından daha güvenilir diyebilirim.
hocam genelde siparişlerimi n11den veririm 20 tllik bir şey sipariş vermiştim verdiğim hafta bayramdı adamlar siparişin yanına 1 tane şeker koymuşlardı o da bozulmuştu