Ambiance filmini izlermisiniz siz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar ambiance diye bir film çıkıcak bilenleriniz vardır belki proje 2016 da başladı 2020 de biticek film tam tamına 720 saat olucak yani 30 gün bir aylık film değer mi sizce izlemeye (bu arada film de bu konuya giriyor diye buraya açtım)

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Harbimi la O ne Oha Kim izler onu Bence bana göre Değmez :D

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
1533107206862.png
Filmin Traileri 7 buçuk saat :D :p

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Not tutarsın Hangi dk veya saatte kaldım diye :DQW: Gün gün izlersinde kim uğraşcak aga Açıkçası Ben izlemem Öyle bi film Gereksiz Bütçe 2 Saat olupta nası filmler var
Aynen yani çok iyi filmler var az saatli olup da ayrıca bu film hüsran olabilir sonuçta birisi gidip 30 gün izlemez diye düşünüyorum ayrıca hergün 1 saat izlesen 720 günde biter hadi tamam günde 10 saat izlesen 72 günde biter çok uğraştırıcı :D

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Aynen yani çok iyi filmler var az saatli olup da ayrıca bu film hüsran olabilir sonuçta birisi gidip 30 gün izlemez diye düşünüyorum ayrıca hergün 1 saat izlesen 720 günde biter hadi tamam günde 10 saat izlesen 72 günde biter çok uğraştırıcı :D
Aynen Öyle Ben Genelde Bilim Kurgu İzlerim ve bana göre En iyi bilim kurgu filmli sıralaması şöyle :
1-Alien 1 , Alien 2 , Alien 3
2-Yıldızlararası
3-Life[Uzaylı Filmi Sonu Efsane Bitiyor]
4-Uzayda Dehşet (Buda Bir Uzaylı Filmi)
5-Passengers(Uzay Yolcuları)

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
7 saatlik trailer mütişti o filmi izleyeceğim 720 sattlik bir baş yapıt olacaktır

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
O ne öyle arkadaş ömrümü yer o film

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yok dostum üyelik var Onu duymadım fırsatım olursa göz gezdiririm
Zamanın Olursa Mutlaka izle pişman olmazsın Konusu şu : Bi Ocean 815 isimli uçak bi yere gidiyodu tam hatırlamıyorum giderken Uçak kaza yapıyor ve adaya düşüyor.Adada muazzam İlginç olaylar oluyor.İlerleyen bölümlerde zamanda yolculuk gibi şeylerde oluyor 1 2 bölüm sürüyor.Adada ilginç gizemler oluyor ve uçak kazasında hayatta kalan grup bunlarla mücadele ediyor.Benim Profil Ve imzamdaki Fotoğraf Mesela O ''Lost'' dizisindeki ''Sawyer James Ford''gerçek ismiyle ''Josh Holloway'' in resmi Favori Oyuncularımdan 3.Sırada :) Diziyi aşırı öneririm :)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Zamanın Olursa Mutlaka izle pişman olmazsın Konusu şu : Bi Ocean 815 isimli uçak bi yere gidiyodu tam hatırlamıyorum giderken Uçak kaza yapıyor ve adaya düşüyor.Adada muazzam İlginç olaylar oluyor.İlerleyen bölümlerde zamanda yolculuk gibi şeylerde oluyor 1 2 bölüm sürüyor.Adada ilginç gizemler oluyor ve uçak kazasında hayatta kalan grup bunlarla mücadele ediyor.Benim Profil Ve imzamdaki Fotoğraf Mesela O ''Lost'' dizisindeki ''Sawyer James Ford''gerçek ismiyle ''Josh Holloway'' in resmi Favori Oyuncularımdan 3.Sırada :) Diziyi aşırı öneririm :)
Teşekkürler muhakkak bakacağım ☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...