Çözüldü AMD driver yükleyince ekran kapanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
msi armor rx 570 4gb kullanıyorum Bilgisayarımda normal olarak hiçbir sorun yok fakat driver yüklediğimde bir anda ekran kapanıyor monitörde no signal diyor ve ekran geri açılmıyor, aç kapat yapmak zorunda kalıyorum, bilgisayarı yeniden açtığımda driver kendiliğinden silinmiş oluyor, derseniz ki driver yükleme o zaman eğer yüklemezsem oyunlarda fps aşırı düşük oluyor.

not: ekran kartının işlemcinin termal macunları yeni, iç dış temizlendi kasada hiçbir sorun yok.

Çözüm
Bilgisayarınızın aygıtlar kısmından ekran kartınızı seçip sağ tık yapıp güncelleyin
Daha sonra tekrar amd driver programını kurun ekranın siyah olması ekran kartının güncellenmesi demek bende amd rx580 kullanıyorum biraz bekletebiliyor eğer internetiniz yavaş ise biraz beklemek zorundasınız
Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilgisayarınızın aygıtlar kısmından ekran kartınızı seçip sağ tık yapıp güncelleyin
Daha sonra tekrar amd driver programını kurun ekranın siyah olması ekran kartının güncellenmesi demek bende amd rx580 kullanıyorum biraz bekletebiliyor eğer internetiniz yavaş ise biraz beklemek zorundasınız

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...