allah allah-?Amd işlemcilerde artık ısınma sorunu falan yok. Isınma sorunu 10 sene önceki FX serilerinde çıkan sorundu. Ryzen serileri intelden daha bile stabil çalışıyor.
Bende öyle biliyorum ama küçük çaplı bir discord sunucumuz var orda 3600x kullandığını söyleyen bir arkadaş AMD'nin çok sıkıntı yarattığını söylemişti o yüzden şüpheye düştüm birazAmd işlemcilerde artık ısınma sorunu falan yok. Isınma sorunu 10 sene önceki FX serilerinde çıkan sorundu. Ryzen serileri intelden daha bile stabil çalışıyor.
üstteki arkadaşa verdiğim yanıtı okurmusun biAynen amd işlemciler ısınıyor o yüzden herkes amd işlemci kullanıyor
hmm ... tamam teşekkürlerHer işlemcide sorun olabilir tabii ben AMD ve İntel kullandım, ikisindede problem olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor. Şans işi biraz da fakat amd yanından öyle büyük sorunlar yok.
en doğru cevap olabilirHer işlemcide sorun olabilir tabii ben AMD ve İntel kullandım, ikisindede problem olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor. Şans işi biraz da fakat amd yanından öyle büyük sorunlar yok.
Tamam teşekkürlerIsınma sorunu genellikle amd nin en buyuk sorunu ama yeni nesil ryzen 3 -5 -7 lerde ortalama derecelerde yüksek performans gerektıren oyunları gayet rahat oynarsın . ki ayrıca render işlerinde bence ryzen 7 - i9 serisinden daha güzel ve hızlı ısınma kat sayısı nm ve voltajına göre değişir yeni nesil amd işlemciler 7nm teklonijisi ile donatılı oldugu ıcın kesnilikle çok çok daha düşük dereceler göreceksindir
şahsen ryzen 7 kullanıyorum Yeni çıkan ANTHEM adlı oyunda ne fps sıkıntısı yasıyorum nede ısınma bence gayet iyi ilerliyor amd
rica ederim iyi forumlarTamam teşekkürler
sanadarica ederim iyi forumlar
AMD'mi kullanıyorsun yoksa istatistiklere bakarakmı söyledin ? eğer AMD kullanıyorsan ısınma dışında yaşadığın herhangi farklı bir problem oldumu acaba ?Stok fanıyla intelden çok daha iyi
İstatistiklere baktım amd de tek sorun şuan software Kullanan arkadaşlarımda var hiç sorun yaşamamışlar ısınma anlamında ama intel soba gibiAMD'mi kullanıyorsun yoksa istatistiklere bakarakmı söyledin ? eğer AMD kullanıyorsan ısınma dışında yaşadığın herhangi farklı bir problem oldumu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?