Onaylı Üye
malesef değil sanırım tamamen kronik bi sorunekran kartı ısı sından dolayıdır
Ekran kartı çok kaliteli ama oyunlarda çok güzel fps değerleri alıyorum sıfır takılma 2080 den daha kaliteli diyebilirim ama sırf arıza5700xt modellerinde çok kronik sıkıntı var hocam karttan ziyade sürücülerde var
sıfır ekran kartı nasıl temizle sshhsferkan akrtını iyicene temizle sonra geri tak
kardeşim benim dediğimi yap bak eminim sonra gelip teşekkür ediceksin aynı sorun bendede olmuştu!!Ekran kartı çok kaliteli ama oyunlarda çok güzel fps değerleri alıyorum sıfır takılma 2080 den daha kaliteli diyebilirim ama sırf arıza
Post automatically merged:
sıfır ekran kartı nasıl temizle sshhsf
sende mi rx5700 xt kullanıyorsunkardeşim benim dediğimi yap bak eminim sonra gelip teşekkür ediceksin aynı sorun bendede olmuştu!!
bendede aynı sorun vardısorunlu ekran kartı bendede aynısını yaptı aşırı ısınıyor değiştirdim ben
rgb özelliği belkide hatalıdır ?kardeşim pc de olan tepkiyi tam olarak söyleyebilirsen belki başka birşey de olabilir. Birde ekran kartınnın RGB özelliği var mı?
rgb si varmı yokmu oda belli değil. Sormamın nedeni pc siyah ekran verdiğinde ekran kartındaki RGB ışığının rengi ne yanıyor ondan soruyorum.rgb özelliği belkide hatalıdır ?
evet belki kargocular belkide o zarar vermiştirekran kartının bellekleri zarar gürmüş ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?