28 May 2019 Yasaklandı #1 byemre38 B Banlı Üye Katılım 5 May 2019 Mesajlar 32 Tepki puanı 1 Yaş 30 7 HİZMET YILI Amd radeon ayarlarından oyuna yüksek performans vermeyi bilmiyorum youtubede araştırdım adamlarda olan bazı seçenekler bende yok discordu olan birisi varmı ? yardım edebilirmi
Amd radeon ayarlarından oyuna yüksek performans vermeyi bilmiyorum youtubede araştırdım adamlarda olan bazı seçenekler bende yok discordu olan birisi varmı ? yardım edebilirmi
28 May 2019 #2 Alpha19031 A Üye Katılım 11 Şub 2019 Mesajlar 49 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 27 7 HİZMET YILI Sağ alt tarafta bulunan yukarı doğru olan ok işaretine basıp amd uygulamasına sağ tıklarsan performans için en uygun hale getir seçeneği var Eğer alt tarafta yoksa amd programı masaüstüne sağ tıkla-Radeon ayarları yere tıkla alt tarafta tercihler var oradan sistem tepsisini etkinleştir. Oyla 0 Olumsuz oyla
Sağ alt tarafta bulunan yukarı doğru olan ok işaretine basıp amd uygulamasına sağ tıklarsan performans için en uygun hale getir seçeneği var Eğer alt tarafta yoksa amd programı masaüstüne sağ tıkla-Radeon ayarları yere tıkla alt tarafta tercihler var oradan sistem tepsisini etkinleştir.