Normal hocam bende i7 6700 oyunda 60 derece oluyor, 60 derece gayet iyi.Beyler bu işlemciyi kullanıyorum dün ortam sıcaklığı 30.32c° dereceydi işlemcinin 60.65c° derecelere geldiğini gördüm bu işlemciyi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi normalmi bu kadarda ısınması. 1sene olucak alalı aktif bir şekilde kullanılıyor macun değişim zamanımı geldi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Yahu kardeşim bir şey bilmiyorsunuz bari konuşmayın, gidin benchmark'lara bakın AMD ve Intel'in Aynı güçteki işlemcilerinde Intel minimum 10 derece fazla veriyor.Bir intel satıp almanızı öneririm, taban sıcaklıkları çok daha düşük
Hocam sen beni dinle, 80-90 olmuyorsa sıkıntı yok.Beyler bu işlemciyi kullanıyorum dün ortam sıcaklığı 30.32c° dereceydi işlemcinin 60.65c° derecelere geldiğini gördüm bu işlemciyi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi normalmi bu kadarda ısınması. 1sene olucak alalı aktif bir şekilde kullanılıyor macun değişim zamanımı geldi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Beyler bu işlemciyi kullanıyorum dün ortam sıcaklığı 30.32c° dereceydi işlemcinin 60.65c° derecelere geldiğini gördüm bu işlemciyi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi normalmi bu kadarda ısınması. 1sene olucak alalı aktif bir şekilde kullanılıyor macun değişim zamanımı geldi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Ne gerek var masrafause a water collector that will already be in intensive use
hala nasıl intel diyorlar anlamıyorum :"(Yahu kardeşim bir şey bilmiyorsunuz bari konuşmayın, gidin benchmark'lara bakın AMD ve Intel'in Aynı güçteki işlemcilerinde Intel minimum 10 derece fazla veriyor.
En iyi f/p neyse en iyi odur65 falan gayet normal ama yani hiçbirşey açık değilken 60 derece alıyorsan bi terslik vardır.
Post automatically merged:
hala nasıl intel diyorlar anlamıyorum :"(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?