kasa linki:gecen gun konu acmistim kararsiz kaldiğim icin bir kac gun daha arastirma yaptim ve böyle bir kasaya denk geldim lol cs rocket league tarzi oyunlar oynuyorum hikayeli oyunlarla aram yoktur pek yeterli olacagını dusunuyorum sizin fikirlerinizi de merak ettiğim için sormak istedim yeterli olur mu?
monitör olarakta Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24″ 1ms 165Hz Freesync Premium Pivot Full HD VA almayi dusunuyorum
not: depolama yetersiz gelirse yukseltebilirim daha sonra
3060 lı 5600 lü sistemler var bu fiyata iyice araştır itopyada flngecen gun konu acmistim kararsiz kaldiğim icin bir kac gun daha arastirma yaptim ve böyle bir kasaya denk geldim lol cs rocket league tarzi oyunlar oynuyorum hikayeli oyunlarla aram yoktur pek yeterli olacagını dusunuyorum sizin fikirlerinizi de merak ettiğim için sormak istedim yeterli olur mu?
monitör olarakta Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24″ 1ms 165Hz Freesync Premium Pivot Full HD VA almayi dusunuyorum
Post automatically merged:
kasa linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
monitör linki:
3060 lı 5600 lü sistemler var bu fiyata iyice araştır itopyada fln
Hocam aynı sistem sadece ekran kartı rx660 ( ortalama 3060 seviyelerinde ) 9.9k ya aldım ve aynı ekranı kullanıyorum. 13k Civarına 5600 versiyonları rahat şekilde bulabilirsin
gayet yeterli oynadığın oyuna görede değişirgecen gun konu acmistim kararsiz kaldiğim icin bir kac gun daha arastirma yaptim ve böyle bir kasaya denk geldim lol cs rocket league tarzi oyunlar oynuyorum hikayeli oyunlarla aram yoktur pek yeterli olacagını dusunuyorum sizin fikirlerinizi de merak ettiğim için sormak istedim yeterli olur mu?
kasa linki:
monitör linki:
Sağlam monitör sağlam kasa kralgecen gun konu acmistim kararsiz kaldiğim icin bir kac gun daha arastirma yaptim ve böyle bir kasaya denk geldim lol cs rocket league tarzi oyunlar oynuyorum hikayeli oyunlarla aram yoktur pek yeterli olacagını dusunuyorum sizin fikirlerinizi de merak ettiğim için sormak istedim yeterli olur mu?
kasa linki:
monitör linki:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?