Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel olan iyidir ama cebindeki para ile hareket edeceksen 2 al çok bir performans farkı olmayacaktır sadece ufak ayrıntılar olur birde ne işle uğraşıyorsun o da önemli
oyunlarda ya da işlemciyi çok yoracak işlemlerde amd ryzen 5 3600 i öneririm , en iyi fiyat performans ürünleri genellikle amd'nin olur ama ucuz ve kaliteli hissine kapılıp almamanı öneririm.
işlemcin ne kadar yeni nesil olursa o kadar hızlı olur eğer maddi durumun varsa son nesil yada son nesle yakın işlemcileri tercih etmeni şiddetle tavsiye ediyorum keza internette görmüşsünüzdür 2.000 2.500 tl ye toplama bilgisayarlar satılıyor mesela i7 işlemcili ama 2.nesil olduğundan dolayı fiyatı çok düşük burdan yola cıkarak ne kadaar yeni nesil olursa o kadar iyi olur
knk ben ryzen 3 3200g kullanıyorum harika ekran kartı yerine geçiyor 1030ti ile aynı performansı veriyor ve fiyatı da 850 tl 1 taşla 2 kuş gta5 pubg gibi oyunlarıda rahatlıkla oynuyorum