Selamlar,kardeşlerim. Bugün Amd'nin Ryzen 2950x isimli işlemcisine göz atacağız, işlemcinin Max Frekans Hızı 4.4 GHz çekirdek sayısı 16 işlemci soket tipi Soket sTR4 Top.İş Parçacığı Sayısı 32 . İşlemci önbellek 32 MB üretim teknolojisi 12nm ryzen işlemcinin fiyatı ise ₺ 7.100 TL Ryzen 2950x oyundaki performansını alt taraftaki videomuzda görebilirsiniz.
Selamlar,kardeşlerim. Bugün Amd'nin Ryzen 2950x isimli işlemcisine göz atacağız, işlemcinin Max Frekans Hızı 4.4 GHz çekirdek sayısı 16 işlemci soket tipi Soket sTR4 Top.İş Parçacığı Sayısı 32 . İşlemci önbellek 32 MB üretim teknolojisi 12nm ryzen işlemcinin fiyatı ise ₺ 7.100 TL Ryzen 2950x oyundaki performansını alt taraftaki videomuzda görebilirsiniz.
Benim amd tarafında merak ettiğim 2 nokta var. Ryzen athlon serisi bir işlemci serisi geleceğini duyduk bunlar intelin u serisi işlemcilerle mi yada celeron sistemlerele mi?rekabet edecek yoksa intel atom un karşısında da bişeyler yapacak mı? 2. meselede amd laptoplar için apu içerikli bir işlemci çıkarsa veya laptoplarda oyuncu odaklı bil alt yapıya hazırlansa olmaz mı 5k altı gamer laptoplar görelim artık!