Arkadaşlar bu yaz Amerikaya gidiyorum. Tenneesse eyaletine gideceğim work and travel programıyla. Normal programda 3 ay çalışıp dönüyorsun fakat uzatmanın pek çok yolu var. Her türlü tavsiyeye açığım gidince ekstra olarak yapabileceğim bir şey var mı? Dönmeli miyim? Amerika sisteminde ilerleyebileceğim bi açık var mı? Tesekkür ederim simdiden
Post automatically merged:
Sorularınız varsa sorabilirsiniz aynı zamanda. Hepsini cevaplamaya çalışacağım ^^
Hayır maalesef. Sadece orada iş kurarak kalabiliyorsun onun için de yüklü miktarda para-yatırım istiyorlar.Oraya gittikten sonra bir iş bulup çalışmaya başlarsan eğer kalabiliyorsun diye biliyorum
Teşekkür ederim, aslında ilk planım o. Work and travel vizem dolduğunda dil kursuyla vizemi uzatıp o süreçte de greencard'a başvurmayı düşünüyorum.Yolun açık olsun ilk öncellikle green card alabilirsen gerisini halledersin sen
Yok mu tüm siteyi götürüp orda partilememiz :dknk dönmek ne kelime götürebiliyosan benide götür xd.
Kesinlikle haklısın. Haftanın 6 günü 2 işte çalışıp standart bir hayat yaşıyorlar. Fakat Türkiye'deki şartlardan her halükarda çok daha iyi. Kafamdaki tek soru işareti aşırı yalnız kalmak. Kelimenin tam anlamıyla orada kimsem olmayacakAmerika'daki işçi sömürü sistemini en derinden yaşayacaksın bu program sayesinde ve muhtemelen şuan orada kalma yollarını arıyorken 2. ayında evine dönmek için gün sayacaksın. Asla Amerika'da kalan work and travel öğrencilerine özenme. Her ne kadar Instagram'dan kral bir hayat yaşadıklarını öne sürseler de, gidip bizzat görmüş birisi olarak söylüyorum ki sefaleti en derinden yaşıyorlar. Basit bir işçi olarak Amerika'ya yeni gelmiş birisinin Amerika standartlarındaki lükse ulaşması çok da kolay değil.
oradaki ganglerin benimle pek derdi olacağını sanmıyorum. Basit bi mülteciyim onlar için onların derdi başından aşkın zaten .dorda ki gang lere dikkat etmene tavsiye ederim en güvensiz mahalleleri yazdıkları bir makale buldum doğruluğunu bilemem ama göze almak gerekebilir
makale:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?