Aylık otelin maliyeti (Çalıştığın yerin konaklaması yani) 500$ civarı ortalam kazanç net 3000$ hafta sonları hariçİngilizcen nasıl pasaportun var mı hangi bütçeyle gidicen nerede kalıcan işe kesin alınacağın gibi bir bilgin var mı bunlar en basit sorunlar daha kaç tane sorun vardır bunlara bir çözüm buldun mu gidicem diyorsun
Vize işini halletmen lazım çalışmak için alman lazım ve yeniletmen gerekecek green card başvurmayı düşündün mü hiçB1 seviye ingilizce
Pasaport 150 tl ye halledilir
Her sene 200'e yakın sadece Landscoper ( yanlış yazmış olabilirim) ilanı açılıyor genelleme olarak binlerce iş ilanı
İlk maaşımı alana kadar yetecek para hazır
Post automatically merged:
Aylık otelin maliyeti (Çalıştığın yerin konaklaması yani) 500$ civarı ortalam kazanç net 3000$ hafta sonları hariç
Başka sorun varmı hocam
Hocam bu sene başvurucağım fakat çıkmaz ise seneye hem orda çalışıp aynı anda green card başvurusu yapıcamVize işini halletmen lazım çalışmak için alman lazım ve yeniletmen gerekecek green card başvurmayı düşündün mü hiç
Yani eğitim durumun nasıl senin acaba sen diyince mantıklı geldi aslındaHocam bu sene başvurucağım fakat çıkmaz ise seneye hem orda çalışıp aynı anda green card başvurusu yapıcam
Çalışma vizesi ve uçak biletide dahil olmak üzere herşeyi işveren karşılıyor
Pasaportunu çıkartıp gidebilirsin
İngilizce çok iyi olması lazım sürücü yeteneklerin iyi olması lazım geriye kalan işlemleri halledersinYani eğitim durumun nasıl senin acaba sen diyince mantıklı geldi aslında
Mesajlimiti yedimYani eğitim durumun nasıl senin acaba sen diyince mantıklı geldi aslında
Bahçıvanlık çim biçme çim ekme işi diyor iş ilanındaVize işini halletmen lazım çalışmak için alman lazım ve yeniletmen gerekecek green card başvurmayı düşündün mü hiç
Green card ile H2b nin uzaktan yakından alakası yok lütfen araştır biraz öyle yazGreen Cart Ve pasaporta sahib olman lazım
Yediler bitirdiler aga ülkeyi artık yaptıklarını ekonomi kaldırmıyorAga yapabiliyorsan çık git terket ülkeyiYaşam aşırı lüks ülkemizde
merhaba bana mesaj hediyesi gibi birşey yapabilirmisinizİngilizcen nasıl pasaportun var mı hangi bütçeyle gidicen nerede kalıcan işe kesin alınacağın gibi bir bilgin var mı bunlar en basit sorunlar daha kaç tane sorun vardır bunlara bir çözüm buldun mu gidicem diyorsun
yaşasın ırkımızYediler bitirdiler aga ülkeyi artık yaptıklarını ekonomi kaldırmıyor
Kanka biliyorum ama artık burda hayat yokDostum Amerika çok sıkıntılı ülke ırkçılık var zenci çeteler var silahlanma serbest. Avrupa ülkelerine bakmanı öneririm. Çok istiyorsan da danışmanlarla görğ bu vize konusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?