Süper Üye
Zamaninda amidewin ile kaldirmistim bir sıkıntısı yoktu.Diskdrive banın olduğu için amidewin yetmiyor. Sadece anakarta ban atmıyor vanguard.
O zamanlar genellikle anakarta tek ban atıyorlardı o yüzden yetiyordu. Şimdi ssd/hdd ye de ban atıyorZamaninda amidewin ile kaldirmistim bir sıkıntısı yoktu.
digerlerini nasil yapabilicegim konusunda yardimci olma sansiniz var mi?Amidewin ile sadece anakart seri no degisirsin kanka hdd veya ssd gibi depolama birimlerinin de ssid lerini degistirmen gerekiyor bunlar icin de programlar var ben de amidewinle kaldirmistim. Mac adresi vs de degismen gerekiyor sadece amidewin yeterli degil yani
Youtubeda bircok anlatim var mutlaka birseyler ogrenirsiniz yine de takildiginiz yerde yardimci olurum ozel mesaj atabilirsinizdigerlerini nasil yapabilicegim konusunda yardimci olma sansiniz var mi?
Kaan bana da gonderir misin elimde bulunsun simdiden tesekkur ederim.Ozelden ulasiyorum sana, ise yarayabilecegini dusundugum bir link gonderecegim.
tabii gondereyim.Kaan bana da gonderir misin elimde bulunsun simdiden tesekkur ederim.
tesekkur ederım link icin dostumOzelden ulasiyorum sana, ise yarayabilecegini dusundugum bir link gonderecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?