23 Haz 2017 #1 PENiA Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2016 Mesajlar 69 Tepki puanı 13 Ödüller 9 10 HİZMET YILI bu ammo type @TheVeıL 'in dediği yöntemi yapıyorum ama değişen birşey olmuyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
bu ammo type @TheVeıL 'in dediği yöntemi yapıyorum ama değişen birşey olmuyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
23 Haz 2017 #2 nesine Süper Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 605 Tepki puanı 55 Ödüller 9 9 HİZMET YILI PENiA' Alıntı: bu ammo type @TheVeıL 'in dediği yöntemi yapıyorum ama değişen birşey olmuyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? Genişletmek için tıklayın ... ya kardeş bende onu kullanıyorum sorunsuz oluyor dikkatli bir şekilde yap
PENiA' Alıntı: bu ammo type @TheVeıL 'in dediği yöntemi yapıyorum ama değişen birşey olmuyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? Genişletmek için tıklayın ... ya kardeş bende onu kullanıyorum sorunsuz oluyor dikkatli bir şekilde yap
23 Haz 2017 Konuyu başlatan #3 PENiA Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2016 Mesajlar 69 Tepki puanı 13 Ödüller 9 10 HİZMET YILI $Zengin' Alıntı: ya kardeş bende onu kullanıyorum sorunsuz oluyor dikkatli bir şekilde yap Genişletmek için tıklayın ... özel mesaj atsam bakar mısın ?
$Zengin' Alıntı: ya kardeş bende onu kullanıyorum sorunsuz oluyor dikkatli bir şekilde yap Genişletmek için tıklayın ... özel mesaj atsam bakar mısın ?