25 Haz 2023 #1 jan78a88 J Uzman Üye Katılım 28 Ağu 2021 Mesajlar 154 Tepki puanı 2 Ödüller 3 4 HİZMET YILI hile iyi güzel açılıyor oyunun menusünde çalışıyor ama oyuna girince birden oyundan atıyor herşey güncel ama oyundan atıyor lütfen yardım edin epic gamesden indirdim acaba ondanmı böyle oldu
hile iyi güzel açılıyor oyunun menusünde çalışıyor ama oyuna girince birden oyundan atıyor herşey güncel ama oyundan atıyor lütfen yardım edin epic gamesden indirdim acaba ondanmı böyle oldu
Çözüm #Adc Main 26 Haz 2023 Hileyi sil yükle yapın olmuyorsa among us'u sil yükle yapın o da olmuyorsa ikisinden birisi güncel değildir
Hileyi sil yükle yapın olmuyorsa among us'u sil yükle yapın o da olmuyorsa ikisinden birisi güncel değildir
26 Haz 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Hileyi sil yükle yapın olmuyorsa among us'u sil yükle yapın o da olmuyorsa ikisinden birisi güncel değildir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hileyi sil yükle yapın olmuyorsa among us'u sil yükle yapın o da olmuyorsa ikisinden birisi güncel değildir