- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Saçma fakat oyun buna izin veriyor, yapımcılara kızmak lazım bu durum için. Ama bu hileyi açıp rageleyen arkadaşları hiç anlamıyorum, bunu kullanacağınıza yaptığım safe hileyi kullanın ve impleri görün o size yeter. Fakat o ufacık özellik bile oyunun tadını kaçırıyor ne yazık ki.imports değilken birisini öldürmek çok saçma olmaz mı? bu tarz oyunlar için bence hile yapılması saçma ya harbiden ama adamlar kodlamış sende paylaşmıssın sağolasın eyw
münakaşa olsun atışmalar olsun zevk veriyor falanda hile açmak da ne bilim saçmya harbiden oyun platformunda hile yapılmayan oyun yok ztn ya yapılamaz fln da değil yapanlarda satıyor ztnSaçma fakat oyun buna izin veriyor, yapımcılara kızmak lazım bu durum için. Ama bu hileyi açıp rageleyen arkadaşları hiç anlamıyorum, bunu kullanacağınıza yaptığım safe hileyi kullanın ve impleri görün o size yeter. Fakat o ufacık özellik bile oyunun tadını kaçırıyor ne yazık ki.
You used il2cppdumper, is it possible for this game? I see a lot of external cheats for among, and don't know why people just don't go internal with il2cppdumper
Vip versiyonu kullanırsan her daim mümkün, safe versiyon kullan.muazzam bir soru sormak istiyorum ben steam veya emilatorden oynamıyorum internetten ücretsizini indirdim beni banlamaları mümkün mü ?
bu oyunun vip hilesini lütfen anket ile kaldırılması mümkünmü safe olan kalsın oyunlarımda adamlar noclip açıyor ve yemin ederim hiç bir zevki kalmıyor lütfen sadece safe hileniz kalsın bu oyunda bir anket ile değerlendirilebilir.Vip versiyonu kullanırsan her daim mümkün, safe versiyon kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?