Aynı servere bağlanıyorsunuz sonuç olarak. Oyuncu sayısı değişmeyecektir.[QUOTE = "nader11ndeu, gönderi: 3219636, üye: 9"]
Oyunun versiyonu uyuşmuyor olabilir, safe hilesini kullanılabilir son versiyonu destekliyor.
[/ ALINTI]
evet baska bir sürümü indirdim oldu teşekkürler steam'dan satın alsam daha cok oyuncu olur mu acaba orada
anladım teşekkürler ama diger vip hileniz calısmıyor yani hata veriyor belkide sürüm farkıdır bilmiyorum ama olsun bu safe'de güzelAynı servere bağlanıyorsunuz sonuç olarak. Oyuncu sayısı değişmeyecektir.
nader benim among us çalişmiyor vip enjecte olmuyor safe açilmiyor safe normalde sürüm doğru deil benim vip hack de sürüm doğru ama enjecte olmuyorVip versiyonu kullanırsan her daim mümkün, safe versiyon kullan.
Oyunu son sürüme güncelleyip safe hileyi kullan o zaman.nader benim among us çalişmiyor vip enjecte olmuyor safe açilmiyor safe normalde sürüm doğru deil benim vip hack de sürüm doğru ama enjecte olmuyor
bu seferde atiyo oyundanOyunu son sürüme güncelleyip safe hileyi kullan o zaman.
Atmaz oyundan, oyun açıldıktan sonra inject atıcaksın.bu seferde atiyo oyundan
şimdi arkadaşlar benim steamde among us var ben bu vip hileyi blue stacksdan indirip deniyeceğim steami kapatıp bir sorun çıkarmı steamden ban yermiyim
you can kill anyone.it teleports impostor to who do you want kill and kills himHave some option to be a Killer ?
That's amazing. Thx Bro.you can kill anyone.it teleports impostor to who do you want kill and kills him
bence ban yersinOyun Steam tarafından VAC ile korunmuyor nasıl ban yemeyi planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?