ya zaten şey mesela böyle wallhack gibi değil. Bana sürekli crewmate geliyo ve sıkıyo yani böyle istediğin zaman imposter olabileceğin bi hile olsa çok güzel olur hem ban yeme riski de çok düşük olur o hilenin diye düşünüyorum.yaa böyle oyunarın hilesi çıkmaya gerek yok bencevakit geçirmek için oynaman gerektiğini düşünüyorum
mesela istediğin zaman imposter olma hilesi olsa çok güzel olur. (Dediğimi yaparsanız çok güzel olur sayın yöneticiler.)Oyun hilesi için aslında çok da bir beklentiye gerek yök, sadece görüş hilesi olabilir.
There is already one known cheat but it doesn't work properly because I used it. Expecting good tricks from a beautiful site like memory hackersprobably the only thing we can do is wait
ya amaç zaten imposter olmak ben sadece istediğim zaman imposter olabileceğim bi hile istiyorum o kadar.bencu bu oyuna hile pekte güzel olmazdı vakit öldürmeye bire bir
bende bazen bunu kendim için söylüyorum ama yine de sayfama uğradığın için teşekkürlerkeşke hile yapmak gibi bi yeteneğim olsaydı veya bilgiye sahip olsaydım senin için yapardım dostum
yorum kasmak için mi yazıyosun bilmiyorum ama ben zaten sadece imposter olma hilesi istiyorumBence bu oyun arada arkadaşlarla oynamalık bi oyun hilesine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?