Steam'den dener misin 32 bit varsayıyorum veya epic games'te 32bitSite de ki Among Us hilesini kullanmak istiyorum. Ama inject ederken hata oluşuyor. Öğrendiğim kadarı ile oyunun 32 Bit versiyonun da çalışıyormuş hile. Acaba bunu nasıl yaparım? Benim bilgisayarım da 64 Bit, muhtemelen ondan kaynaklı oyunumda. Steam den satın almıştım oyunu. Yardımcı olabilecek varsa çok güzel olur.
Hocam zaten Steam versiyonun da deniyorum.Steam'den dener misin 32 bit varsayıyorum veya epic games'te 32bit
Bilgisayar sürümünüz nedir hocam, 32-64?oynanır hocam amongus oynuyan kaldı mı bilmiyom ama hile steamde çalışıyo denedim ben
Hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Bir de bilgisayar versiyonunuz kaç bit?Oynanabiliyor hocam
Hocam aldığım hatayı da konuya ekledim. Steam den deniyorum ama maalesef olmuyor.Steam'den dener misin 32 bit varsayıyorum veya epic games'te 32bit
sitedeki among us hilesi çalışmıyor ve 32/64 bit fark etmez normaldeSite de ki Among Us hilesini kullanmak istiyorum. Ama inject ederken hata oluşuyor. Öğrendiğim kadarı ile oyunun 32 Bit versiyonun da çalışıyormuş hile. Acaba bunu nasıl yaparım? Benim bilgisayarım da 64 Bit, muhtemelen ondan kaynaklı oyunumda. Steam den satın almıştım oyunu. Yardımcı olabilecek varsa çok güzel olur.
İnject edip, oyuna girdikten sonra aldığım hata...
Ekli dosyayı görüntüle 90583
Ben de onun kanatindeyim de, bazıları çalışıyor falan dedi. Ondan bir konu açmak istedim.sitedeki among us hilesi çalışmıyor ve 32/64 bit fark etmez normalde
evet çalışmıyor ama ufak bir araştırma ile çalışan güncel halini bulabilirsinBen de onun kanatindeyim de, bazıları çalışıyor falan dedi. Ondan bir konu açmak istedim.
Epic'ten dener misin varsa oranınki 32 bit sanıyorumHocam zaten Steam versiyonun da deniyorum.
Post automatically merged:
Bilgisayar sürümünüz nedir hocam, 32-64?
Hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Bir de bilgisayar versiyonunuz kaç bit?
Hocam aldığım hatayı da konuya ekledim. Steam den deniyorum ama maalesef olmuyor.
Hocam gittim sizin için Epic den aldım oyunu 8TL yeEpic'ten dener misin varsa oranınki 32 bit sanıyorum
Hocam bildiğiniz güncel var mı? Ben biraz baktım da bulamadım.evet çalışmıyor ama ufak bir araştırma ile çalışan güncel halini bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?