adına çok sevindim keşke bende bırakabilsem fakat pc başka oyun kaldırmıyor
kanka şey yapsana ya
lolü bıraktım 1. gün
4. gün diye düşüncelerini anlatsana harika olur
Tebrik ederim dostum darısı başıma... baya azalttım günde 6 el atıyorum artık en fazla eskiden 15elsiz günüm yoktu gercekten cok büyük zaman kaybı
gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
Bende banladım çok kez haftalarca chat cezası yedimToxic yüzünden emektar hesabım banlandı sen düşün hakkında hayırlısı
hesabım komple ban yediBende banladım çok kez haftalarca chat cezası yedim
Wild Rift oynuyordum ben de . Günde 10 11 maç atardım . Oynamayı bırakınca zamanın ne denli yavaş geçtiğini anladım . Hikayeli oyunlara sardım şimdi de .
Ben lol bağımlısı değilim ama craftrise sonoyuncu bağımlısıydım aynı şeyleri bende çok yaşadım siliyodum sinirden sövüp bida oynamicam diyodum sonra gene indirip oynuyodum
lolü 2016 da bıraktım o kadar şey değişti ki gerçekten aşırı rahat bir insan olmaya başladım ilk 1-2 aydan sonra sinir stres azaldı artık işteyken molalarda wild rift atıyorum 1-2 el o da mobil olduğu için ya çok kolay ya da saçma sapan insanlara henüz denk gelemedim .
lolü bırakmak iyi mi kötü mü bilemem eğlenmiyorsan iyi bir şey eğlendiğin halde sadece sinirlendiğin için verdiğin anlık bir kararsa tekrar dönersin.
daha büyük başarı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?