Donator
Sigarayı bırakmiş gibi sevinmişsın h.oEvet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
şu köşede bi yerde bıraktımLOL'ü mü bıraktın? nerde bıraktın knk, gidip alıyım
teşekkürlersağlıklı insanların verebileceği bi karar tebrikler
çok sıktı hemde knkLoL da sıktı artık
ahha yok ya evlenmek de istemiyorum amanAga 1 sene bırakan evleniyormuş dikkat et düğün hediyen rp alıcam ama :d
ya hayatta da sıkıntılar var ama eskiden bu kadar sinirlenmiyordum biraz hayat ama lol çok sinir bozucu olmaya başladıBen de uzun süre önce bırakmıştım ama kısa zaman önce yeniden başladım, değişik şekillerde oynuyorum zevkli oluyor.
Oyundan, hele ki böyle bir oyundan dolayı sinir stres olup küfür ediyorsan LoL'den daha büyük sıkıntıların var bence.
Rekabetçi bir şekilde oynama eğer tekrar başlarsan, zaman geçirmek için gir. Kazanmışsın kaybetmişsin niye umurunda, ödüllendirilmeyeceksin sonuçta kimse tarafından.
aynen öyle pc yeni değil ama düz bi oyun bile oynasam daha iyiKendine başka oyunlar yada başka bir uğraş bul.
bende de öyle ya diyorum ki 1 saat oynayıp bırakıcam bugünlük ama olmuyor bi bakmışım 3 4 saat olmuşben lole başlayalı ortalama 1.5 sene olmuştur başlama sebebim 7-8 kişilik arkadaş ortamımdaki çoğu kişinin oynaması ilk başladığım zamanlarda oyunu öğrendikten sonra vs baya zevkli gelmeye başladı ancak şuanda baya öğrenmiş durumdayım teemo ve shaco mainimancak şuanda stres durumumu mental sağlığımı kötü etkiliyor lole başlamadan önce yaptığım işleri şuanda yapasım gelmiyor hep oynamak istiyorum küfür hakaret olarak baya ilerlemiş durumdayım bırakmak istiyorum ancak zevk aldığım için bırakamıyorum
eyvallah knk inşallahadına sevindim hocam hayırlı ugurlu olsun
bende daha önce çok kez silip tekrar yükledim ama umarım bi daha yüklemembro kendine hakim ol 2 3 ay sonra baslama da bu oyunu tamamen bırakmak imkansız gibi bişey ben 1 2 yıl oynamadım geri oyuna bi başladım dediğin gibi sinir stres başladı neyse ki 3 el oynayıp çıkıyorum yoksa kafayı yersin ortalıkta pc falan kalmaz diyeceğim o ki geri başlarsan 3 el 3 el gir nası tilt olmazsan
öyle yapmayı düşünüyorum yaDarısı bizim başımıza hocam o zaman . Bu arada hesabı silerek kesin olarak kurtulabilirsiniz yada satarak
mobilde de oyunlar sarmıyor be alışık olmadığım için zor geliyorBaşka bir sürü oyun var mobile legendse başla
eyvallah knk umarımSinirsiz Stressiz Bir hayat yaşaman dileğiyle dostum yeni hayatın hayırlı olsun
bende yakında spora başlamayı düşünüyorum bu sebeple sinirimi stresimi atarım fazla vaktimde kalmaz zatenahahaha kardeşim kusura bakma güldüğüm için ben artık lolü sadece "vakit geçirmek" için oynuyorum anlıyor musun? eğer hayatına sporu sokup diyet falan yapıyorsan açlık krizlerine dayanmak için bir şekilde oyalanmak gerekiyor, lol bunun için biçilmiş kaftan. İnan bana bende artık zevk alarak oynamıyorum lolü.
hoşbuldukAramıza hoşgeldin...
sakin birisiydim ilk zamanlar olmuyordum tilt ama belkide başka sebepler de üstüne geldikçe stresli yaptı beniYani şunu söylemek gerekiyor, bu oyuna çok anlam yüklüyorsunuz alt tarafı bir oyun. Hırsınızı ve kibriniz bir kenara atıp oyundan zevk almaya çalışın. Sitenin çok güzel çalışan scripti var, ben bazı geceler takım savaşı yaparken uykum olduğundan dolayı gözlerimi kapatıp space tuşuna basılı oynuyordum, sende benim gibi yapabilirsin
Tilt olmamak için yapmak gereken şeyler var.
- Herkesi sustur
- Oyuna eğlencesine gir
- Eğer hayatından bir şey senin sinirini bozduysa sakın kafa dağıtmak için girme ( çok fazla tilt olan biriysen geçerli)
doğru söylüyorsun ya kimsenin mesajını görmezsen yine iyi olur tabiyazdığın aynı sebeplerden ötürü ara ara bırakıyorum. Fakat lolü ciddiye almamayı öğrenince o kadar da sinir bozucu olmuyor. Oyun başı herkese mute yi çak, arkadan podcast, sesli kitap veya slow müzik aç chill takıl
denge zaten bozuldu tank olan adam sağlam kasılmış bi adc den daha fazla vurur mu ya hem ölmüyor hem verdiği hasara bakzaten bende bırakmayı düşünüyorum bu gidişle ya oyuna denge gelmeli yada yani sonu belli
amin .dDarısı herkesin başına
eyvallah reis teşekkürlerHayırlısı olsun hocam, bundan sonraki hayatınızda başarılar.
inşallahhayırlı olsun kardeşim umarım darısı bizim başımızaa
euw da oynamama rağmen 10 reporttan belki sadece 2 3 ü banlandığı bilgisi geliyorKüfür etmekten takılmasa daha iyi bari yani küfür eden birine bakmasa bile rahatsız etmezdi. ama report hariç maalesef küfür sorunu çözümler yok şuanda
çok sinirlendirdi be yılardırSigarayı bırakmiş gibi sevinmişsın h.o
umarım görev başarılı olurAramızdan bir kişi daha eksildi o7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?