- Konuyu başlatan
-
eyvallah reisHayatının en iyi kararlarından birini almışsın hocam tebrik ediyorum
önerdiğin oyunlar varsa deneyebilirim geforce alacaktım ama oyunlara sahip olmak gerekiyormuşhe pc olarak iyi donanım yoksa adamın canı çekiyor tabi ama oynaması ücretsiz oyunlara bakabilirsin genelde sistem özellikleri düşük oluyor bi oyuna sarsan unutur gidersin
free to play oyun oynamıyorum maalesef warframe bakabilirsin yada combat armseyvallah reis
Post automatically merged:
önerdiğin oyunlar varsa deneyebilirim geforce alacaktım ama oyunlara sahip olmak gerekiyormuş
Çok da güzel yapmışsın canım kardeşim , ben sinir olmuyorum fakat yine de 1 hafta önce bıraktım son hesabımı satıp.Evet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
aram adamdırbende çok aram oynuyordum aramda ki bütün ilerlemeler challanger olmuştuama yine eni sezonda dereceli atınca ipler koptuı
Post automatically merged:
5 kişi birlikte oynayabilsen yani güzel iletişimle iyi oyun ama kitlesi ve herkesin ayrı ayrı takılması bitiriyo
aynı şekildesizin olay bi değişik hocam lölü bırakmak okadar zor değil altı üstü bi pc oyunu şuan sc olmasa yine girmem 2 yıldır urftan urfa oynuyodum
hocam sigara gibi tam paket biti derken yine cebimde yeni paket çıkıyor devam ediyorum lol de böyle tam silicek gibi oluyorum sonra kıyamıyorum başka piyasada böyle oyunda yok o yüzden yola devam xdEvet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
Max 1 hafta sonra dönmüşsünüzdür hocam, LoL ü birakcam diyip birakabilen bir kişi dahi görmedimEvet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?