Zero to Hero
Uzman Üye
Report yemediğin veya ban dalgasına yakalanmadığın sürece ana hesabında bile script kullandığında ban yemezsin.5 aydır ana hesabımdayım ve ban yemedim bilgin olsun.
mid synra sup xerath mid-top orianna cok saglam oluyor adc aphelyos öneririm.Abi konuyla pek bir alakası yok ama önerebiliceğin bi hero varmı bana yani hangi heroyu başka hesapta oynarak normal hesabımı daha kolay ve hızlı yükseltebilirim ?
mid synra sup xerath mid-top orianna cok saglam oluyor adc aphelyos öneririm.
biliyorum ama sonuc olarak eninde sonunda ban yiyorsun 2 ay ban yememiş hesabımda vardı. sonucta ana hesbaın içinde 300-400 kostüm varReport yemediğin veya ban dalgasına yakalanmadığın sürece ana hesabında bile script kullandığında ban yemezsin.5 aydır ana hesabımdayım ve ban yemedim bilgin olsun.
kalista güzel vayneyi önermiyorum lane safası cok gücsüz.anladım teşekkürler . Bunların üzerine vayne yi denediniz mi peki ? En çok vayne ve kalistayı merak ediyorum da.
anladım teşekkürler . Bunların üzerine vayne yi denediniz mi peki ? En çok vayne ve kalistayı merak ediyorum da.
yersin dostum. 5 ay olur, 10 ay olur fakat sonunda illa yersin. o scripti inject ettikten sonra bandan kaçışın yok, an hesabında açtıysan geçmiş olsunReport yemediğin veya ban dalgasına yakalanmadığın sürece ana hesabında bile script kullandığında ban yemezsin.5 aydır ana hesabımdayım ve ban yemedim bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?