Chipset güncelledim yukarıda da yazdım.Intel Management Engine Interface, On-Board LAN bu ikisini kurman yararınadır ayrıca chipset sürücüsü varsa onu da güncelleyebilirsin
sen noraml değilsinnesını onerıcez acaba anlamadım burda işletim sistemin 64 bit yada 32 bit neyse onun guncel drıverlerı bellı zaten ve yuklemelısın bunun onerısı mı olur sacma
Windows 10 kullaniyorsan çoğunu otomatik güncelliyor zaten. Ses gelmiyorsa auido yu guncellemen yeterli olurArkadaşlar markamın internet sitesine girdim modelimi falan girdim, hangi sürücüler olmazsa olur diyebiliriz?
Diğerleri nedir ve neleri önerirsiniz, detaylı açıklarsanız sevinirim. Ne işe yaradıkları ile birlikte. Teşekkürler.
Site:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kurulanlar: Chipset, On-Board Audio, On-Board LAN
Kurulmayanlar(hangileri gerekli sorum bu): Intel Management Engine Interface, , BIOScreen Utility, BIOS Update Utility, Temperature Monitör Utility, Intel Rapid Stroge (RAID MODE), Intel Sata Ahci/Raid F6 Disk, IGGC
Gerekli olmayanlar: OnBoard VGA(vga giriş desteğim yok)
knk driver booster ı kullanabilirsin bütün pc deki sürücüleri update ederArkadaşlar markamın internet sitesine girdim modelimi falan girdim, hangi sürücüler olmazsa olur diyebiliriz?
Diğerleri nedir ve neleri önerirsiniz, detaylı açıklarsanız sevinirim. Ne işe yaradıkları ile birlikte. Teşekkürler.
Site:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kurulanlar: Chipset, On-Board Audio, On-Board LAN
Kurulmayanlar(hangileri gerekli sorum bu): Intel Management Engine Interface, , BIOScreen Utility, BIOS Update Utility, Temperature Monitör Utility, Intel Rapid Stroge (RAID MODE), Intel Sata Ahci/Raid F6 Disk, IGGC
Gerekli olmayanlar: OnBoard VGA(vga giriş desteğim yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?