Hocam desteklediği kadarını kullanır tamamını kullanamaz 3000 mhzler daha ucuz onlardan al en azından birazda olsa paradan masraf etmezsin .Asus Prime H310M-K R2.0 Intel H310 2666 MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakarta sahibim
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram alsam anakartımın hızı 2666 rami kısaltlarmı
köpek mi bu dasdasdasarada sorun cıkabilir ama zamanla alısır
Sizi yanlış bilgilendirmişler veya siz yanlış anlamışsınız, her RAM her MHz'i desteklemiyor değil her ram her anakart ile maksimum hızda çalışmıyor. Anakartınız 3000 MHz desteklediği için haliyle RAM'lerde en fazla 3000 MHz ile çalışıyor yoksa RAM üstünde yazan değere kadar olan hızı her zaman desteklerKral bazı ramler MHz değerlerini anakart karşılamadığıu için çalışmayabiliyorda. Bir önceki bilgisayajrımı toplarken anakartım 3000 MHz destekliyordu. RAMler 3200 MHz di ve ramleri biostan hangi ayarı yaparsam yapayım çalıştıramadım. Sonrasında itopyada söyledirler her RAM her MHz i desteklemiyor diye.
Anakartım 3000 MHz di dostum. Aldığım ramler 3200 MHz di ve çalıştıramadık RAMleri. Sonra farklı RAM önerdiler onlarla çalıştırdıkSizi yanlış bilgilendirmişler veya siz yanlış anlamışsınız, her RAM her MHz'i desteklemiyor değil her ram her anakart ile maksimum hızda çalışmıyor. Anakartınız 3000 MHz desteklediği için haliyle RAM'lerde en fazla 3000 MHz ile çalışıyor yoksa RAM üstünde yazan değere kadar olan hızı her zaman destekler
Ha birde her zaman anakartına göre ram al. Düşük veya yüksek olmaması darboğaza sebep olmayacak. Şahine gidip bmw motoru takarsan kendini şarampolde bulabilirsin gibi düşünUyumluluk her zaman önemli.
Post automatically merged:
Anakartım 3000 MHz di dostum. Aldığım ramler 3200 MHz di ve çalıştıramadık RAMleri. Sonra farklı RAM önerdiler onlarla çalıştırdık
anakartın desteklediği kadar kullanırAsus Prime H310M-K R2.0 Intel H310 2666 MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakarta sahibim
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram alsam anakartımın hızı 2666 rami kısaltlarmı
DDR farkı yok bide 5 yıl önceki muhabbet kralım anca markalarını hatırlayaibliyorum modellerini hiç hatırlayamıyorum. Aklıma gelmişken bilgilendirmek istedim. Ama öyle bir durum malesef varTam olarak hangi anakart ve ramlerin uyuşmadığını paylaşabilir misin? Anakart ve ram arasında MHz farkı olsa da çalışmama gibi bir durum yok çünkü. DDR farkı varsa çalışmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?