Çözüldü anakart işlemci mhz sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar benim anakartım b450m pro m2 max yeni aldım bunu anlamam parçalardan işlemcim amd ryzen 7 2700x
bunun mhzleri kurtarıyormu yani işlemcim anakartımı destekliyormu onu anlayamadım yardımcı olurmusunuz veya bakabiliceğim bir site varmı acaba

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Destekliyor rahatlıkla kullanabilirsin, Donanım arşivinin toplama bilgisayarıyla neredeyse aynı bir sorun yaşamazsın

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Destekliyor rahatlıkla kullanabilirsin, Donanım arşivinin toplama bilgisayarıyla neredeyse aynı bir sorun yaşamazsın
teşekkür ederim birşey daha sorucam anladığım kadarıyla bilginiz baya var şimdi ben toplama şeklinde yapıyorum önceden bende 1050 ti var zamanla onuda geliştiricem tabi yeni aldığım parçaların en iyisini almaya çalışıyorum şuanda boş kasa ve ram ihtiyacım var paramı ancak toparladım yılbaşından önce almıstım anakart ve işlemciyi ram olarak corsair 16 gb 3000 mhz almayı düşünüyorum 100 tl farkla 3200 mhzsi var sizce gerek varmı 200 mhz cok şey değiştirirmi acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bendede benzer anakart var benimki destekliyor
Post automatically merged:

teşekkür ederim birşey daha sorucam anladığım kadarıyla bilginiz baya var şimdi ben toplama şeklinde yapıyorum önceden bende 1050 ti var zamanla onuda geliştiricem tabi yeni aldığım parçaların en iyisini almaya çalışıyorum şuanda boş kasa ve ram ihtiyacım var paramı ancak toparladım yılbaşından önce almıstım anakart ve işlemciyi ram olarak corsair 16 gb 3000 mhz almayı düşünüyorum 100 tl farkla 3200 mhzsi var sizce gerek varmı 200 mhz cok şey değiştirirmi acaba ?
bence ekleyebilirsen al gelecekte işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...