Amd Fx(tm) 6100 6 Çekirdekli 3.30 GhzAmd için 3k fiyatlı intel anakart öneriyor işte sever misin sabaha mı bırakırsın. İşlemcinin ne olduğunu yazar mısın dostum soket tipini bilmeden yanlış öneri alırsın
Gigabeyt Z390 gaming sleAmd İşlemciye
Nvidia Ekran Kartına
Uyan bir anakart önerir misiniz (bütçesi pek önemli değil uygun fiyatlı olursa tabi işime gelir)
Daha fazla donanım bilgisi gerekliyse yorumlarda belirtin yazarım
Destekleyebildiği ram +8gb Olması gerekiyor
Gigabeyt Z390 gaming sleAmd İşlemciye
Nvidia Ekran Kartına
Uyan bir anakart önerir misiniz (bütçesi pek önemli değil uygun fiyatlı olursa tabi işime gelir)
Daha fazla donanım bilgisi gerekliyse yorumlarda belirtin yazarım
Destekleyebildiği ram +8gb Olması gerekiyor
Hadi ya :/AM3+ soketli anakartları alman lazım senin o işlemciye. Sıfır bulamazsın üretimden kalktılar,2. el bakabilirsin.
Hala am4+ soketli anakart öneren arkadaşlara güzel dileklerimizi ilettikten sonra konuya gelelim. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi biraz inceledim fakat am3+ soketli anakart bulamadım. Bütçenin pek önemli olmadığını söylemişsin. Sana önerim yeni nesil bir amd işlemciyle ona uyumlu anakartı 1k civarı fiyatla kapatman olur. Hem ileriye yönelik kafan rahat olur hem de amdnin yeni işlemcileri kusursuz. Şu an benim sistemimde mevcut olan ryzen 3 2200g işlemci ile a320m anakartı birleştirirsen sorunsuz kullanabilirsin. Tabi bütçen daha fazlaysa ryzen 5 serisinden işlemci alman çok daha mantıklıAmd Fx(tm) 6100 6 Çekirdekli 3.30 Ghz
Allah Razı Olsun Bilmiyordum Soket Tiplerinin Farklı Olduğunu
İntel uyumlu bu kart dostum adamın işlemcisi AMDMSI X299 PRO 10G Intel X299 Soket 2066 DDR4 4200MHz (O.C.) USB3.2 Anakart
al geç düşünme bile
Katılıyorum.Amd için 3k fiyatlı intel anakart öneriyor işte sever misin sabaha mı bırakırsın. İşlemcinin ne olduğunu yazar mısın dostum soket tipini bilmeden yanlış öneri alırsın
özür dilerim dikkat etmemişimGİGABYTE B450M S2H
Post automatically merged:
İntel uyumlu bu kart dostum adamın işlemcisi AMD
Post automatically merged:
Katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?