Onaylı Üye
2600Bütçe nedir?
işlemcimi demek istedinizDostum ekran kartı ryzen 5 Al yada r 7
2 öneri sunabilirim. Bence almanızı önerdiğim ikili şu olur.2600
işlemcimi demek istediniz
ana kart olarak asus tuf 450 pro gaming düşünüyorum nasıl sizce2 öneri sunabilirim. Bence almanızı önerdiğim ikili şu olur.
Ryzen 5 3600x - MSI B450M-A Pro Max
Diğer türlü
Ryzen 5 3600 - MSI B450M Mortar MAX Asus'un garanti servisinden pek memnun kalmadığım için önermiyorum.
ana kart olarak asus tuf 450 pro gaming düşünüyorum nasıl sizcesoket bilgisi vermen gerekiyor dostum öneri için ama ben sana yinede am4 soketli yani ryzen serisiyle çalışan anakart önereyimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu al ramlerinin mhzsi düşük zaten yüksek bi şey almana gerek yok
kanka seçtiğin anakart güzel fakat ramlerinin mhzsi düşük olduğu için ramlerinle aynı mhzde anakart al max 3000 veya 3200lük al ama yinede sana kalmışana kart olarak asus tuf 450 pro gaming düşünüyorum nasıl sizce
Şöyle söyleyeyim kişisel tecrübem Asus GTX 970 ekran kartım vardı. Ekran kartı yüzünden sistem sürekli mavi ekran veriyordu. Yazılımsal olarak hiçbir problem olmamasına rağmen gün aşırı mavi ekran alıyordum. Garantiye götürdüğümde gayette lakayt bir tavırla "Sizin sisteminizde çalışmıyorsa bizim sorunumuz değil gibi bir cevap aldım." Garanti harici hangi bilgisayarcıya götürsem ekran kartında donanımsal bir sıkıntı olduğunu söylediler. Ardından bilindik bir bilgisayarcıdan aldığım raporla gittiğimde bizim harici müdehale yapılmış ürün arızalı ama ücret öderseniz arızasını giderebiliriz dediler. Hakem heyetine gittim en son iş çözüldü ondan sonra Asus markalı hiçbir ürün almamaya karar verdim. MSI candır.ana kart olarak asus tuf 450 pro gaming düşünüyorum nasıl sizce
ana kart olarak asus tuf 450 pro gaming düşünüyorum nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?